Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Harnesses

Harnesses
Kies jouw auto
0 producten gevonden
Merken:
Kies merk
Universele onderdelen tonen?
Sorteren op:
0
Filters
0 resultaten
Sorteren op:
Filteren
Sorteren op:
Universele onderdelen tonen?

Harnesses voor je Honda motor swap

Harnesses zijn kabel sets die je helpen de bedrading goed en makkelijk aan te sluiten bij je Honda motor swap. Als je een andere motor in je Honda gaat hangen sluit de bedrading van de nieuwe motor vaak niet aan op je auto draadboom. Natuurlijk kan je met meters stroomdraad gaan knutselen maar veel makkelijker los je dit op met de daarvoor bedoelde harnesses.

Welke harnesses heb ik nodig bij een motor swap?

Een andere ECU is vaak nodig bij een motor swap. Hiervoor zijn kant en klare harnesses leverbaar die je zo kunt aansluiten op zowel je nieuwe ECU als op de kabelboom in je Honda. Maar ook motor onderdelen zoals de ontsteking, injectors, dynamo en de lambdasonde in je uitlaat kunnen niet meer passen. Ook hier zijn pas klare oplossingen voor te vinden in onze webshop.
Zo kunnen alle belangrijke sensors en schakelaars hun gegevens naar de ECU blijven sturen.

Merken harnesses voor je Honda

AKR Performance beschikt over verschillende merken merken harnesses voor je Honda. Kijk altijd goed welk harness geschikt is voor jouw set-up. Wij bieden de onderstaande merken aan:
·         Rywire
·         Boomslang

Bestel het harness voor je Honda motor swap online in onze webshop

AKR Performance beschikt altijd over een ruime voorraad harnesses en kan vaak vandaag of morgen al leveren! Heb je nog vragen of wens je meer informatie over deze of andere Honda motor swap onderdelen? Neem dan gerust contact met ons op.