Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Ophangingsarmen voorzijde

Ophangingsarmen voorzijde
Kies jouw auto
0 producten gevonden
Merken:
Kies merk
Universele onderdelen tonen?
Sorteren op:
0
Filters
0 resultaten
Sorteren op:
Filteren
Sorteren op:
Universele onderdelen tonen?

Honda Draagarmen

Draagarmen, ook wel ophangingarmen of reactiearmen genoemd, zijn belangrijke onderdelen van het onderstel. Draagarmen zorgen ervoor dat de wielen en de carrosserie met elkaar verboden kunnen worden. Maar het is geen vaste verbinding. Draagarmen zorgen voor een flexibele verbinding waarbij een optimaal contact met de weg voorop staat.  

Draagarmen zijn belangrijke onderdelen om rijprestaties te optimaliseren. Reactiearmen en draagarmen bevorderen de wegligging tijdens het rijden of racen. Daarnaast zorgt het voor een langere levensduur van je banden, schokbrekers, remschijven en remblokken.

Draagarm rubbers voor Honda

De draagarmen van je Honda bestaan uit verschillende delen. In deze armen zitten rubbers. Die zorgen ervoor dat er een optimaal contact met de weg blijft bestaan. Door de constante beweging van deze rubbers tijdens het rijden slijten ze onvermijdelijk. Je kunt ervoor kiezen de ophangingsrubbers weer te vervangen voor standaard. Maar er zijn ook betere rubbers verkrijgbaar van bijvoorbeeld energy suspension. Voorzie je draagarmen van energy suspension rubbers en je verbetert je wegligging, grip en rij prestaties!

Merken draagarmen

AKR Performance beschikt altijd over diverse draagarmen, die je aan de voorzijde van je Honda plaatst. De bovenstaande onderdelen zijn in diverse merken leverbaar. Afhankelijk van jouw Honda model, kun je terecht voor onder andere de volgende merken draagarmen:
·         Skunk2
·         Honda
·         Ashuki
·         Dorman
·         Hardrace
·         Blox Racing
·         US-Racing

Bestel Honda draagarmen online in onze webshop

AKR Performance beschikt altijd over een ruime voorraad draagarmen. Hierdoor kunnen wij vaak vandaag of morgen al leveren! Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.