Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Ophangingsbussen voorzijde

Ophangingsbussen voorzijde
Kies jouw auto
0 producten gevonden
Merken:
Kies merk
Universele onderdelen tonen?
Sorteren op:
0
Filters
0 resultaten
Sorteren op:
Filteren
Sorteren op:
Universele onderdelen tonen?

Honda draagarmrubbers voorkant

Honda draagarmrubbers zijn belangrijke rubbers in de draagarmen. Ze zijn er in vele soorten en maten. Voor de onderste en bovenste draagarmen, voor de trekstang en de schokbrekers. In deze categorie kan je alle draagarmrubbers vinden voor de vooras van je Honda.

Goede draagarmen zijn belangrijk om de rijprestaties te optimaliseren. Het bevordert de wegligging tijdens het rijden of racen. Dit voorkomt tevens vroegtijdige slijtage van de banden en schokbrekers. Haal er je voordeel uit!

Draagarmrubbers vervangen

Draagarm rubbers zijn, net als remschijven, remblokken en banden, slijtage onderdelen. Door de vele bewegingen die ze maken tijdens het rijden en de invloeden van vuil en weer drogen de rubbers uit en kunnen ze gaan scheuren. Dan is het tijd om de draagarmrubbers van je Honda te vervangen. Gelukkig kan je in de webshop van ARK Performance een ruime keus rubbers vinden. Zowel voor de voorkant als de achter draagarmrubbers.
Wij leveren niet alleen standaard rubbers maar ook betere, speciaal afgestemd op circuit of (drag)race gebruik. Kies dus de draagarmrubbers die bij je passen.

Merken en assortiment draagarmrubbers voorkant

De bovenstaande draagarm rubbers aan de voorkant zijn in diverse merken leverbaar. Afhankelijk van jouw Honda model, kun je terecht voor de volgende merken:
·         Ashuki
·         Honda
·         Prothane
·         Hardrace
·         Skunk2
·         Energy Suspension

Bestel de voorste draagarm rubbers online in onze webshop

AKR Performance beschikt altijd over een ruime voorraad draagarm bussen en draagarmen voor de voorkant. Hierdoor kunnen wij vaak vandaag of morgen al leveren! Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.