Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Swap intake

Swap intake
Kies jouw auto
0 producten gevonden
Merken:
Kies merk
Universele onderdelen tonen?
Sorteren op:
0
Filters
0 resultaten
Sorteren op:
Filteren
Sorteren op:
Universele onderdelen tonen?

Swap intake voor je Honda motor swap

Een swap intake biedt de mogelijkheid op een makkelijke manier een air intake te monteren na een Honda motor swap. Na het swappen van de motor kan het voor komen dat de ruimte onder de motorkap te beperkt is voor een normale cold air intake of short ram intake.

Waarom een swap intake?

Speciaal hiervoor bieden wij de swap intake aan. Dit scheelt je heel veel aanpassen en op maat maken. Zo kan je toch gebruik maken van alle voordelen die een air intake met zich meebrengt. Het verbeteren en verhogen van de prestaties van je Honda. Het zorgt voor een grotere hoeveelheid koele lucht in de motor. Aangevuld met een grotere hoeveelheid brandstof uit het brandstofsysteem zorgt dit voor meer Pk’s.

Of de ECU de nieuwe aanvoer van koele lucht goed oppakt kan je in de gaten houden met een air/fuel meter. Op deze meter kan je de verhouding van lucht en brandstof vanuit het interieur van je Honda zien. Zo kan je op tijd ingrijpen als dat nodig is en motorschade voorkomen.

Merken swap intake

Swap intakes worden door diverse merken geleverd. De bovenstaande swap intakes zijn geschikt voor diverse Honda modellen. Afhankelijk van jouw Honda model, kun je terecht voor de volgende merken:
·         AEM intakes
·         Dorman
·         Honda 

Bestel de swap intake voor je Honda online

AKR Performance beschikt altijd over een ruime voorraad swap intakes en kan vaak vandaag of morgen al leveren! Heb je nog vragen of wens je meer informatie over het luchtinlaatsysteem? Neem dan gerust contact met ons op.