Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Accord 2 deurs Coupe

De Honda Accord behoort tot een van de betrouwbaarste op de markt. Honda begon in de jaren 70 met de productie van dit model. Niet alle modellen zijn in Europa geleverd. De modellen die wij wel kennen zijn, onder andere, de Honda Accord coupe. De Honda Accord 2 deurs coupe, gemaakt van 1994 tot 2003 werd uitgebracht als Accord coupe 2.0i ES/LS en Accord coupe 2.2i ES in de jaren 1994 tot 1997. Van 1998 tot 2003 bracht Honda de Accord coupe 2.0i ES/LS en Accord coupe 3.0i V6 uit. Wereldwijd is de Accord een belangrijk model voor Honda. In Amerika behoren ze al vele jaren tot de meest verkochte auto’s.

Honda Accord 2 deurs coupe onderdelen

Mede door de betrouwbaarheid van de Honda Accord coupe zijn de standaard onderdelen relatief duur. Je krijgt dan ook waar voor je geld want nieuwe onderdelen gaan weer jaren mee. De aftermarket leveranciers spelen hier goed op in. Diverse Honda Accord coupe onderdelen worden gemaakt door toonaangevende leveranciers en verschijnen op de markt tegen gereduceerde prijzen. Deze onderdelen zijn bedoeld als directe vervanging van de standaard onderdelen. Ze zijn ideaal voor het vervangen van onderdelen bij het onderhoud of schade aan je Honda Accord coupe.

Honda Accord 2 deurs coupe tuning

De Honda Accord coupe is niet direct het meest favoriete tuning object. Dus wil je echt iets unieks? Laat dan je creatieve kant zien en begin met Accord coupe tuning. Voor het exterieur van je Accord coupe zijn niet veel tuning en styling producten geleverd. Gelukkig vind je in de webshop van AKR Performance allerlei universele onderdelen. Zoals universele spoiler en achtervleugels. Ben je heel creatief met polyester dan zijn er misschien wel bumper, side skirts en andere styling onderdelen die jij op maat kunt maken voor jouw Accord coupe.

Honda Accord coupe uitlaat

Een van de eerste stappen bij tuning is het verbeteren van de uitlaat. De Honda Accord coupe wordt geleverd met een mooie serie motoren die zich goed lenen voor tuning. Het uitlaat systeem draagt bij aan het verbeteren van de motor prestaties. Wij leveren diverse uitlaatsystemen voor jouw Honda Accord coupe. Maak je keuze uit onze uitlaatspruitstukken, tussendempers, einddempers of complete catback systemen. Verbeter de uitlaat voor meer vermogen en een sportief geluid. Uiteraard vind je ook alle pakkingen en montage materialen in onze shop.

Honda Accord coupe wegligging verbeteren

De wegligging en het onderstel zijn bij Honda over het algemeen al beter dan bij een gemiddeld ander automerk. Maar natuurlijk is er altijd verbetering mogelijk. Een set verlagingsveren geeft niet alleen een sportief uiterlijk maar ook een betere wegligging. Barren en braces maken het chassis sterker waardoor de wegligging van je Accord coupe nog beter wordt.

Honda Accord coupe motor tuning

Honda motoren lenen zich uitermate goed voor tuning, zo ook de Accord coupe. De Honda staat over het algemeen bekend om hun sportieve en alert reagerende motoren. Dit laat je nog beter tot zijn recht komen door motor tuning. Het vervangen van het luchtfilter door een vervangingsfilter of complete air intake levert je niet alleen pk’s op. Deze filters zijn steeds weer te reinigen en hoeven niet bij elk onderhoud vervangen te worden door nieuwe. Dat scheelt in de onderhoudskosten en is ook nog eens beter voor het milieu.
Voorzie je Accord coupe van een lichtmetalen vliegwiel en verlies minder vermogen op de aandrijflijn. Vooral bij het vervangen van de koppeling voor een sportkoppeling is dit een erg leuke tuning product.  

Motor tuning voor je Accord coupe is er in alle soorten en maten. Kijk rustig rond in onze webshop en als je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen. Wij informeren je graag.

Onderhoud van je Honda Accord coupe

Het onderhoud van je Honda Accord coupe is natuurlijk uitermate belangrijk voor de prestaties en het behoud van je motor. Maar dat hoeven we jou, als Honda liefhebber, vast niet uit te leggen. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om jouw Accord coupe in topconditie te houden.

Besteed je het onderhoud liever uit? Geen probleem. In onze werkplaats staan ervaren monteurs klaar om de onderhoudswerkzaamheden aan je Accord coupe uit te voeren. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor de montage van tuning onderdelen. 
Maak je afspraak online!

Bekijk hieronder ons aanbod voor de Honda Accord Coupe.