Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
AKR Performance bestaat 30 jaar!
Spaar tickets in je account voor de AKR Performance winactie
meer info
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Accord 4 deurs Sedan

De Honda Accord 4 deurs, sedan is het bekendste Accord model. Al vanaf 1977 wordt de Accord sedan geproduceerd. Dit model is een van de best verkopende auto’s in de USA sinds 1989. En dat is niet voor niets. Zijn betrouwbaarheid, comfort en fijne rijeigenschappen maken van de Accord sedan een succes.

Vele tests heeft de Honda Accord sedan doorstaan, hij wordt gewaardeerd als een van ’s werelds meest betrouwbare auto’s.

In de begin jaren werd de Accord sedan geleverd met een 1.6 motor. Door de jaren heen is deze gegroeid via de 1.8, 2.0 en 2.2 naar de 2.4 liter motor. Zowel benzine als diesel varianten werden uitgebracht. Een van de bekendere Accords in de tuning wereld is de Accord sedan 2.2 Type R. Het sportieve model van de Accord familie.

Honda Accord 4 deurs sedan onderdelen

Voor de Accord sedan zijn in ruime mate onderdelen te krijgen. Standaard Honda of aftermarket, je vind het in de webshop van AKR Performance. Diverse, bekende merken leveren onderdelen voor de Accord sedan. Wij leveren alleen merken die betrouwbare, kwaliteit onderdelen produceren. Je wilt natuurlijk wel dat je Accord sedan net zo betrouwbaar blijft als hij nu is.
Onderdelen voor het onderhoud of repareren van een schade. En onderdelen om je auto te verbeteren, wij leveren het allemaal.  
 

Honda Accord 4 deurs sedan tuning

Ondanks zijn afmetingen, gewicht en comfort wordt ook de Honda Accord sedan regelmatig getuned. Zeker omdat dit model zo’n groot succes is op de Amerikaanse markt zijn er veel tuning onderdelen te krijgen. Ga jij compleet los op de styling van het interieur en exterieur van je Accord sedan. Of ben jij meer van de technische tuning en bouw je een race-monster met optimale wegligging, remmen en extra pk’s? Wat je ook kiest, in de webshop van AKR Performance vind je de Honda tuning onderdelen die je nodig hebt om jouw project te laten slagen.  

Honda Accord sedan uitlaat

Uitlaat systemen zijn op een gegeven moment aan vervanging toe. En dan sta je voor de keus, een standaard Honda uitlaat terug plaatsen of ga je voor iets beters? Een sportuitlaat hoeft niet meteen veel herrie te betekenen. Zeker bij een model wat gebouwd is op comfort is dit niet (altijd) passend. Wij bieden dan ook een ruime keus uitlaat systemen voor de Honda Accord sedan. Uitlaatspruitstukken, katvervangers of (sport)katalysators, tussendempers en einddemper zijn in ons assortiment te vinden.
Ook diverse merken catback systemen, specifiek gemaakt voor de Accord sedan, vind je hier. Dit systeem, bestaande uit een middenpijp en einddemper, is ook verkrijgbaar met extra demping. Deze uitlaten bieden alle voordelen van een sport uitlaat systeem maar dan met een mooi, bescheiden, sportief uitlaat geluid.

Honda Accord sedan wegligging verbeteren

De wegligging van de Honda Accord sedan is naast veiligheid vooral gericht op comfortabel rijden. Het verlagen van de auto wordt vaak geassocieerd met een stuiterend onderstel wat verre van comfortabel is. Gelukkig zijn er meer opties. Een aantal van de grote merken in de tuning wereld, gespecialiseerd in suspension, hebben speciale verlagingsets ontwikkeld. Deze sets zullen de wegligging drastisch verbeteren zonder daarbij aan comfort te verliezen.  

Honda Accord sedan remmen

De remmen zijn een van de belangrijkste onderdelen van de auto. Zeker als je met tuning bezig bent is het belangrijk in de gaten te houden of de remmen nog afdoende zijn. Standaard Honda remmen zijn over het algemeen niet bestand tegen al te sportief rijgedrag. Zeker als je graag een track day op het circuit rijdt. Het vervangen van de remschijven en remblokken voor betere geeft al een groot verschil in remperformance van je Honda Accord sedan.

Onderhoud van je Honda Accord sedan

Je Honda Accord sedan heeft regelmatig onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Het gebruik van de juiste onderdelen en vloeistoffen is daarbij essentieel. Honda’s, en zeker de Type R modellen, zijn strakker afgesteld dan veel andere automerken. Regelmatig onderhoud en de juiste dikte en kwaliteit olie geven je een betrouwbare auto, waar je jarenlang probleemloze kilometers plezier van hebt.

Voor alle onderhoudswerkzaamheden kan je terecht in onze werkplaats waar ervaren monteurs voor je klaar staan. Uiteraard ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de montage van tuning of vervanging onderdelen op je Accord sedan.

Bestel de onderdelen voor je Honda Accord sedan eenvoudig en snel online in onze webshop of maak een afspraak voor onderhoud. Heb je hulp nodig? Aarzel niet, neem contact met ons op. Wij helpen je graag.