Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
AKR Performance bestaat 30 jaar!
Spaar tickets in je account voor de AKR Performance winactie
meer info
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Accord 5 deurs Hatchback

In 1999 werd de Honda Accord 5  deurs hatchback geïntroduceerd. Dit model, ook in Swindon Engeland geproduceerd, was anders qua styling dan de Japanse en Amerikaanse Accords. In Europa werd de Accord 5 deurs gelijk geleverd met de sedan. In 2001 kreeg de Accord sedan een kleine facelift. Hij is tot 2003 geleverd met, achtereenvolgens een 1.6i, 1.8i, 2.0i en 2.3i motor.  

Het verschil tussen de sedan en de Accord 5 deurs hatchback zie je aan de kofferbak. Gaat de kofferbak samen met de achterruit open dan is het een 5 deurs hatchback model. De kofferruimte staat dan in verbinding met de rest van de auto. Bij een sedan gaat alleen de kofferbak open, dit gedeelte vorm een afgesloten compartiment.    

Honda Accord 5 deurs hatchback onderdelen

Onderdelen voor de Accord 5 deurs hatchback vind je in de webshop van AKR Performance. Alle onderdelen die je nodig hebt voor het onderhoud van je Accord zoals pakkingen, vloeistoffen en remblokken. Maar ook draagarmen en de rubbers hiervoor. Je hebt hierbij de keus uit standaard Honda onderdelen, aftermarket of bekende tuning merken. Welk onderdeel je ook kiest voor je Accord 5 deurs hatchback, wij leveren uitsluitend kwaliteit onderdelen.

Honda Accord 5 deurs hatchback tuning

De Accord 5 deurs hatchback is een stuk minder bekend dan de Accord sedan. Omdat dit model alleen in Europa werd geleverd hebben de, voornamelijk Amerikaanse, tuning fabrikanten dit model overgeslagen in hun assortiment. Veel tuning onderdelen zijn er dus niet te vinden voor de Accord 5 deurs hatchback. Maar een echte tuner laat zich daardoor niet uit het veld slaan. Uiteraard zijn er de Europese leveranciers, zoals K&N die wel luchtfilters en vervangingsfilters leveren voor dit model.
En dan zijn er nog alle universele tuning producten die tal van mogelijkheden bieden aan de creatieve tuner.    

Honda Accord 5 deurs hatchback uitlaat

De uitlaat van de Accord 5 deurs hatchback kan met de uitlaat delen in onze webshop aangepakt worden. Diverse pakkingen, bouten en moeren helpen bij het lekvrij monteren van de uitlaat onder de Accord 5 deurs. Vervang de katalysator door een nieuw exemplaar of kies voor een race katalysator, versie die met zijn beter doorstroming en pk winst nog steeds door de APK komt.
Wil je een sportief geluid? Met een van de universele einddemper geef je een geheel eigen look aan Accord 5 deurs. Met de bijgeleverde silencer / soundkiller bepaal je zelf hoe sportief je hem wilt laten klinken.  

Honda Accord 5 deurs hatchback wegligging verbeteren

De wegligging van de Accord 5 deurs hatchback is in zijn klasse bovengemiddeld goed. Voorzien van dubbele draagarmen, een techniek uit de Formule 1, gedraagt hij zich uiterst stabiel. Maar wij zouden geen Honda tuning specialist zijn als we hier niets aan konden verbeteren. Barren, braces en ophangingsrubbers maken het onderstel van je Accord 5 deurs hatchback nog strakker.

Honda Accord 5 deurs hatchback remmen

Een auto van dit formaat heeft goede remmen nodig. Remmen waar je op kunt vertrouwen. Een set goede sport remschijven en remblokken zal de rem prestaties van je Accord 5 deurs hatchback flink verbeteren. Combineer deze met een set stalen remleidingen en je remsysteem zal nog directer reageren. Goede remmen op je Accord 5 deurs hatchback dragen niet alleen bij aan de veiligheid op de weg maar verhogen ook het rijplezier.  


Onderhoud van je Honda Accord 5 deurs hatchback

Goed en regelmatig onderhoud is het behoud van je Honda. Hoe betrouwbaar hij ook gebouwd is, zonder goed onderhoud worden de prestaties minder. Verwissel op tijd de olie en houdt andere vloeistoffen op pijl, controleer regelmatig het onderstel en de remmen en vergeet het luchtfilter en de bougies niet.

Onderhoud kan je zelf doen met de onderhoudsonderdelen uit onze webshop. Wil je het onderhoud liever uitbesteden aan de vakman? In onze werkplaats voeren wij alle werkzaamheden aan je Honda Accord 5 deurs hatchback vakkundig uit. Of het nu gaat om onderhoud of het monteren van tuning onderdelen. Onze ervaren monteurs staan voor je klaar.
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op.