Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
AKR Performance bestaat 30 jaar!
Spaar tickets in je account voor de AKR Performance winactie
meer info
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Accord Tourer

De Honda Accord Tourer is de opvolger van de Accord Aerodeck. Dit is alweer de 7e generatie Accord, die in 2003 geïntroduceerd werd. De Tourer werd eerst geleverd met 2.0 en 2.4 liter benzine motoren. In 2004 kwam de eerste, door Honda zelf ontwikkelde, 2.2 dieselmotor. Met de komst van de dieselmotor werd de Accord ook interessant voor de lease en zakelijke rijders. Zes jaar na de Aerodeck kwam met de Tourer toch weer een Honda stationwagon beschikbaar.

Het uiterlijk van de Accord Tourer veranderde met de facelift in 2006. In 2008 werd de achtste generatie Honda Accord geïntroduceerd waar wederom een Tourer model beschikbaar kwam. De vernieuwde, innovatieve chassis technologie geeft deze auto een uitzonderlijk goede wegligging en rijgedrag, zonder aan comfort in te leveren. Ook hier zijn benzine en diesel varianten, die schoner en zuiniger zijn dan de 1e generatie motoren.

Honda Accord Tourer onderdelen

Onderdelen voor het vervangen of verbeteren van motor, chassis, interieur of exterieur delen vind je in de webshop van AKR Performance. Ben je op zoek naar standaard Honda, aftermarket of tuning onderdelen voor je Honda Accord Tourer? Wij leveren ze allemaal.

Aan jou de keus, vervang je de onderdelen van je Accord Tourer voor standaard, aftermarket of verbeter je ze met onderdelen van de bekende tuning merken in onze shop.  Tot de kleinste bouten en moertjes, wij hebben overal aan gedacht. Alle onderdelen die wij leveren zijn van bekende, toonaangevende fabrikanten die voor de kwaliteit van hun onderdelen staan.

Honda Accord Tourer tuning

Tuning wil niet meteen zeggen dat je met veel lawaai door de straten scheurt. Tuning staat voor het optimaliseren van je auto, het verbeteren, met als doel meer rijplezier. Er zijn vele manier om je Honda Accord Tourer te tunen.
Het vervangen van het standaard luchtfilter voor een vervangingsfilter is een kleine ingreep die net een beetje extra geeft. Het verbeteren van de uitlaat en de wegligging zijn vervolgstappen die genomen kunnen worden. En vergeet de remmen niet. Tuning onderdelen helpen je Accord Tourer optimale prestaties te leveren, zowel motorisch als qua wegligging en remmen.

Honda Accord Tourer uitlaat

De uitlaat van je Accord Tourer kan je verbeteren door de standaard katalysator te vervangen door een katvervanger of race katalysator. Deze uitlaat delen hebben een betere flow waardoor het motorvermogen beter tot zijn recht komt.
Wil je graag een sportief uitlaat geluid? Maak je keus uit een van onze universele einddempers. Ze geven je Accord Tourer meteen een sportieve look. Ook alles wat je nodig hebt voor het correct en lekvrij monteren van je uitlaat vind je in onze webshop. Bouten, moeren, veren en pakkingen. Je bestelt ze makkelijk en snel online.  

Honda Accord Tourer wegligging verbeteren

De Accord Tourer is, mede door het gebruik van de nieuwste technologieën, voorzien van een goed onderstel. En toch kan de wegligging nog verder verbeterd worden. De diverse onderstel en wegligging onderdelen, geleverd door bekende tuning merken, in onze webshop zullen de suspension van je Accord Tourer nog verder verbeteren.
Sportieve, verlaagde looks en strak sturen door barren en braces. Alle onderdelen voor het verbeteren van je wegligging zijn bij AKR Performance te vinden. Natuurlijk leveren wij ook vervanging van alle standaard onderdelen, zowel standaard Honda als van aftermarket merken.

Honda Accord Tourer remmen

Remmen zijn de belangrijkste onderdelen van je Honda. Natuurlijk wil je op de remmen van je Accord Tourer kunnen vertrouwen. Met zijn ruime afmetingen leent de Tourer zich uitstekend voor zware belading of het trekken van een caravan. De standaard remmen kunnen het dan moeilijk krijgen.
Het vervangen van de standaard remschijven en remblokken van je Honda Accord Tourer zal de remprestaties flink verbeteren. Een betrouwbaar remsysteem draagt bij aan meer rijplezier.

Onderhoud van je Honda Accord Tourer

Het onderhoud van je Honda Accord Tourer kan je zelf doen of uitbesteden. Ga je het zelf doen dan heb je de juiste materialen, vloeistoffen en onderdelen nodig. Uiteraard bestel je die eenvoudig online bij de Honda specialist van Nederland, AKR Performance. Wij weten als geen ander wat er nodig is om jouw Accord Tourer in topconditie te houden. Door onze grote voorraad kunnen wij snel leveren en heb je de bestelde onderdelen vaak de volgende dag al in huis.

Heb je niet de benodigde kennis of gereedschappen in huis dan staan onze ervaren monteurs voor je klaar. Wij voeren vakkundig alle klussen uit, onderhoud of montage van onderdelen, bij ons is je Honda Accord Tourer welkom.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.