TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Accord Wagon

De Honda Accord Wagon is samen met de Tourer en Aerodeck een van de stationmodellen van Honda. Deze 4e generatie Accord is gemaakt van 1991 tot 1994.  De Wagon werd uitgebracht met twee verschillende motoren, de 2.0i en 2.2i liter. Dit model is zowel voor de Japanse, Amerikanse als Europese markt gemaakt, dit zorgt ervoor dat er een ruim aantal onderdelen voor de Accord Wagon verkrijgbaar zijn. Een divers assortiment hiervan is te vinden in onze webshop.

Honda Accord Wagon onderdelen

De Accord Wagon voorzien van nieuwe onderdelen is geen probleem met het assortiment van AKR Performance. Onderdelen met dezelfde kwaliteit als standaard of delen die de performance van je Accord verbeteren, je vind ze beiden in onze webshop. Diverse aftermarket en tuning merken hebben onderdelen voor de Honda Accord Wagon op de markt gebracht.  
De onderdelen voor je Honda Accord Wagon bestel je gemakkelijk en snel online. Door onze grote voorraad kan je de door jou gekozen onderdelen vaak de volgende dag al in huis verwachten.

Honda Accord Wagon tuning

Je Honda Accord Wagon voorzien van wat extra pk’s? Waarom niet! Je kan kiezen voor een vervangingsfilter, maar kies je een tuning merk dan is er ook een short ram air intake of cold air intake die je Wagon meer vermogen geeft. Zelfs een grotere gasklep is mogelijk, alles wat het luchtinlaat systeem van je Accord Wagon beter maakt.

Diverse grote tuning merken hebben onderdelen voor dit model in hun assortiment. Je brandstofsysteem krijgt een upgrade met een sterkere brandstofpomp en fuelrails. Het ontstekingssysteem presteert beter met goede bougies en bougiekabels. Ook de wegligging, remmen en het uitlaatsysteem zijn te verbeteren met de juiste tuning onderdelen.    

Honda Accord Wagon uitlaat

Het uitlaatspruitstuk van je Accord Wagon vervang je door een rvs spruitstuk met 4-2-1 design. Dit geeft je auto meteen meer kracht op lage toeren. Zeker als je het combineert met een katvervanger of race katalysator.
Je uitlaatsysteem monteer je perfect onder je Accord Wagon met behulp van alle montage materialen en pakkingen die in onze webshop te vinden zijn.  

Honda Accord Wagon wegligging verbeteren

De wegligging van je Accord Wagon bepaald voor een groot deel het rijplezier. Een goed onderstel geeft je meer grip, zowel bij het wegrijden als in de bochten. Een goede wegligging is van veel factoren afhankelijk. Het is natuurlijk belangrijk dat alle delen van je onderstel in goede staat verkeren. Vervang kapotte of versleten suspension delen zo snel mogelijk door OEM kwaliteit onderstel delen of kies voor de verbeterde versie, geleverd door een van de tuning merken.
Barren en braces, veren en dempers, ze verhogen het rijplezier van je Honda Accord Wagon.

Honda Accord Wagon remmen

Het remsysteem van je Accord Wagon moet altijd in topconditie verkeren. Versleten of niet goed werkende remmen zijn niet alleen gevaarlijk, ze dragen niet bij aan het rijplezier. Een goed remmende auto geeft vertrouwen.
Het vervangen van de standaard remmen voor betere, sport remschijven en remblokken verhogen de remprestaties van je Accord Wagon. Gecombineerd met de juiste remvloeistof en goed werkende remklauwen zorgt dit voor een betrouwbaar remsysteem waar je op kan vertrouwen, elke keer weer.

Onderhoud van je Honda Accord Wagon

Je Honda Accord Wagon gaat al wat jaartjes mee, en met het juiste onderhoud komen daar nog heel wat jaartjes bij. Investeer in het regelmatig onderhouden van je auto. Gebruik kwaliteitsonderdelen en goede oliën. Bestel eenvoudig de benodigde onderdelen online in onze webshop. Ook alle benodigde gereedschappen vind je hier.
Laat je het onderhoud liever uitvoeren door een vakman? Onze ervaren monteurs staan klaar om de werkzaamheden aan je Honda Accord Wagon uit te voeren.   

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste onderdelen voor je Accord Wagon of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.