Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Civic 5 deurs Hatchback

De Civic 5 deurs hatchback is er al vanaf 1979. Honda zette met de Civic 5 deurs de trend op gebied van milieu en voldeed aan de strengste eisen in de USA. Honda stelde hiermee de norm en kreeg voor lange tijd het imago als innovatieve motorproducent.  De Civic 5 deurs was de eerste productie auto met een 5-bak. De betrouwbare motor en innovatieve technieken zorgde voor een definitieve doorbraak in 1980.

Door de jaren heen heeft de Civic 5 deurs hatchback heel wat veranderingen ondergaan. De grootste gedaanteverwisseling kwam in 2005, toen het futurische design menig Honda liefhebber opschrikte. Maar in 2016 was het dan zover, de lang verwachte Honda Civic Type R met 2.0 liter Turbo motor kwam uit. Een auto met een uitgesproken uiterlijk en gigantisch goede rijeigenschappen, de tuning wereld heeft er een nieuwe favoriet bij.

Honda Civic 5 deurs hatchback onderdelen

Onderdelen voor je Civic 5 deurs hatchback vind je in de webshop van AKR Performance. Welke onderdelen je ook zoekt, je vind ze hier. Voor het onderhouden van je Civic, het herstellen van schade of vervangen van onderdelen door aftermarket of tuning delen, wij hebben het allemaal. Als Honda specialist van Nederland weten wij als geen ander waar jij als Honda Civic liefhebber naar op zoek bent. Wij leveren dan ook uitsluitend de beste onderdelen van de hoogste kwaliteit. Want jouw Honda Civic 5 deurs moet natuurlijk net zo betrouwbaar blijven als hij nu al is.

Standaard Honda onderdelen of aftermarket delen tegen een vriendelijke prijs bestel je eenvoudig online in onze shop. Maar ook tuning onderdelen die je Civic 5 deurs in alle opzichten verbeteren vind je hier.

Honda Civic 5 deurs hatchback tuning

De Civic 5 deurs hatchback is ondanks zijn praktische indeling en ‘gezinsauto’ aantal deuren prima geschikt voor tuning. Verbeter de rijeigenschappen van je Honda Civic 5 deurs nog meer, met de tuning onderdelen in onze webshop. De wegligging, uitlaat, inlaat, het brandstofsysteem of de ontsteking. Je kunt het zo gek niet bedenken of het valt aan te passen en te verbeteren.

De Civic 5 deurs hatchback is uitgebracht met een aantal fijne motoren, denk bijvoorbeeld aan de 1.8 VTI. Deze B18C motor, uit dezelfde serie als de Integra Type R motoren, is uitermate geschikt als tuning project. Diverse tuning merken hebben onderdelen voor deze motor op de markt gebracht. Verbeter ook de wegligging en de remmen en je hebt gegarandeerd vele uren rijplezier in je Civic 5 deurs hatchback.

Honda Civic 5 deurs hatchback uitlaat

De uitlaat van je Honda Civic 5 deurs hatchback bepaald mede de rijeigenschappen van je Honda. Het sportieve geluid van de uitlaat geeft je een unieke rijbeleving. Elke uitlaat klinkt anders, zo is er voor iedereen een passende uitlaat.
En passen doen onze uitlaten zeker, staat bij de uitlaat jouw type Civic 5 deurs vermeld dan is deze uitlaat pasklaar voor jouw auto. Zonder aanpassen kan deze gemonteerd worden. Alle benodigde montage materialen worden meegeleverd. Zo wordt het monteren van een sportuitlaat onder jouw Civic 5 deurs hatchback nog eenvoudiger.

Honda Civic 5 deurs hatchback wegligging verbeteren

Een goede wegligging is niet alleen veilig, het geeft je meer grip en een betere handeling van de auto. De wegligging van je Honda Civic 5 deurs hatchback is op diverse punten te verbeteren. Met alleen het plaatsen van verlagingsveren of een schroefset ben je er nog niet. Veerpootbruggen verstevigen je chassis, evenals stabilisatorstangen zorgen voor beter bochtengedrag.
Draagarmen op je Civic, voorzien van goede rubbers en draagarmbussen geven je onderstel nog betere performance.

Honda Civic 5 deurs hatchback styling

Styling is iets heel persoonlijks. Iedereen heeft een andere smaak. Daarom leveren wij in onze webshop een breed assortiment styling producten. Zo kan je jouw Civic 5 deurs geheel naar eigen wens aanpassen. Ga je voor een strakke look of juist heel extreem. Alle benodigde onderdelen en materialen vind je in onze webshop. Van folie tot extreme achter spoilers, laat je statement zien in de styling van je Honda Civic 5 deurs.

Honda Civic 5 deurs hatchback remmen

De Civic 5 deurs is standaard voorzien van schijfremmen voor en aan de achterkant schijven of remtrommels, afhankelijk van de uitvoering. Het vervangen van deze standaard remmen voor een set sport remschijven en remblokken, gecombineerd met een set rvs remleidingen rondom zorgen direct voor een flinke verbetering.
Meer controle over het remgedrag van je Civic, beter doseerbare remmen en een fijner, directer pedaalgevoel zijn enkele van de voordelen. Het aanpassen van de remmen zorgt voor meer veiligheid, meer vertrouwen en meer rijplezier.

Onderhoud van je Honda Civic 5 deurs

Als echte Honda liefhebber zorg je natuurlijk goed voor je auto. Regelmatig onderhoud hoort hierbij. Als Honda specialist van Nederland weten wij als geen ander wat jouw Honda nodig heeft. Wij leveren dan ook uitsluitend hoge kwaliteit onderdelen, vloeistoffen en materialen.

Voer je het reguliere onderhoud zelf uit? Bestel dan eenvoudig en snel alle genodigde onderdelen in onze webshop. Door onze grote voorraad leveren wij snel en heb je over het algemeen de volgende werkdag je bestelling al in huis.
Heb je zelf niet de tijd, middelen of kennis om deze werkzaamheden zelf uit te voeren dan ben je welkom in onze werkplaats. Ervaren monteurs staan klaar om alle voorkomende werkzaamheden aan je Honda Civic 5 deurs uit te voeren. En niet alleen onderhoud kunnen wij voor je verzorgen, ook voor het monteren van allerlei onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres.