Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
AKR Performance bestaat 30 jaar!
Spaar tickets in je account voor de AKR Performance winactie
meer info
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Civic Aerodeck

De Civic Aerodeck is het station model van Honda, gemaakt van 1998 tot 2001. Dit model biedt alle voordelen van de Civic, zoals een laag gewicht en dus gunstig qua wegenbelasting, met de ruimte van een stationwagen. De Civic Aerodeck is geleverd met verschillende motoren. Wij kennen de 1.4i, 1.5i Vtec-e, 1.6i, 1.8 VTI en 2.0i TD. Zuinig of toch wat meer pit? Voor iedere gebruiker is er een geschikte Civic Aerodeck.

Honda Civic Aerodeck onderdelen

Civic Aerodeck onderdelen zijn er genoeg te vinden. Voor dit populaire model zijn diverse onderdelen verkrijgbaar van zowel standaard Honda als aftermarket merken. De onderdelen die wij in onze webshop aanbieden zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en waarborgen de kwaliteit en betrouwbaarheid van je Honda Civic Aerodeck.

Zoek je onderdelen voor onderhoud of als vervanging van slijtage delen? Remmen, remblokken, uitlaatdelen, motoronderdelen en nog veel meer zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Door onze grote voorraad leveren wij vaak al de volgende werkdag. Zo ben je snel weer op weg met je Civic Aerodeck.

Honda Civic Aerodeck tuning

Is een Civic Aerodeck niet geschikt voor tuning? Natuurlijk wel! Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Verbeter de wegligging op de juiste punten, verlagingsveren, goede schokdemper maken al een groot verschil. Laat de motor beter presteren met een goede luchtinlaat en uitlaat systeem.
Diverse tuning merken leveren onderdelen voor de Civic Aerodeck. Alle tuning merken in onze webshop leveren betrouwbare onderdelen van hoge kwaliteit. Wil je meer informatie over welke tuning onderdelen geschikt zijn voor jouw Civic Aerodeck? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Honda Civic Aerodeck uitlaat

In onze shop zijn diverse uitlaatdelen te vinden die geschikt zijn voor jouw Civic Aerodeck. Vervang het standaard uitlaatspruitstuk van je Aerodeck 1.8 VTI voor een 4-1 of 4-2-1 model. Het 4-1 model levert je meer kracht op hoge toeren terwijl het 4-2-1 model dit juist doet in het midden en lage toeren gebied.

Monteer een katvervanger, testpijp of race katalysator om de uitlaat nog verder te optimaliseren. Catback uitlaat systemen zijn helaas (nog) niet leverbaar voor dit model. Wil je toch een sportief geluid, kies dan een van onze universele einddempers. Met de bijgeleverde silencers bepaal je zelf de hoeveelheid uitlaatgeluid.  

Honda Civic Aerodeck wegligging verbeteren

Een goede wegligging vergroot het vertrouwen in je auto en de veiligheid. Verbeter de wegligging van je Civic Aerodeck voor meer grip op de weg, zowel in de bochten als tijdens het remmen en optrekken. In onze webshop zijn diverse wegligging verbeterende onderdelen te vinden. Monteer veerpootbruggen op verschillende punten op en onder de auto, ze zien er niet alleen sportief uit maar verstevigen ook het chassis waardoor je Civic Aerodeck strakker op de weg ligt.
Stabilisatorstangen, veren en schokdempers, ze zorgen er allemaal voor dat de wegligging en daarmee de rijervaring sterk verbeteren. 

Honda Civic Aerodeck remmen

De Civic Aerodeck leent zich uitstekend voor zwaar beladen ritjes. Een verhuizing, een vakantie, het gewicht neemt flink toe. De standaard remmen kunnen het dan flink moeilijk krijgen, zeker op vakantie in de bergen. Neem geen risico en verbeter de remmen van je Civic Aerodeck.
Een goede set remschijven en remblokken, voorzien van rvs remleidingen geven direct een betere remperformance. De remschijven zijn beter bestand tegen hoge temperaturen en zullen langer goed blijven presteren. De remleidingen geven een directer en beter doseerbaar remgevoel in het pedaal. Betrouwbare remmen zijn van levensbelang, kies daarom het beste voor jouw Honda Civic Aerodeck.

Onderhoud van je Honda Civic Aerodeck

In onze werkplaats verzorgen wij alle onderhoudswerkzaamheden aan jouw Honda Civic Aerodeck. Vakkundig voeren ervaren monteurs elke onderhoud beurt uit. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit producten. Als Honda specialist van Nederland weten wij precies wat jouw Civic Aerodeck nodig heeft. Ook voor de montage van (tuning) onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je het onderhoud graag zelf uitvoeren? Geen probleem. In onze webshop vind je alle onderdelen, vloeistoffen en gereedschappen die je nodig hebt om je Civic Aerodeck goed te onderhouden.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem gerust contact met ons op.