Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Civic Tourer

De Honda Civic Tourer is het nieuwste station model, gemaakt vanaf 2014. Deze sportief ogende station, mijn zijn strakke lijnen, combineert moeiteloos sportief en zuinig rijden met een zee van ruimte. De Civic Tourer wordt geleverd met een pittige 1.6 i-DTEC en 1.8 i-VTEC motor. Met de Eco assist wordt zuinig rijden leuk.
Door slim design is een geweldige bagageruimte ontstaan, zelfs de grootste in zijn klasse! De Honda Civic Tourer biedt je alle flexibiliteit, wat je plannen ook zijn.

Honda Civic Tourer onderdelen

Civic Tourer onderdelen vind je in de webshop van ARK Performance. Onderhoud, schadeherstel of vervanging van slijtage delen, alle benodigde onderdelen bieden wij aan. Ons ruime assortiment Honda onderdelen bestaat uit standaard Honda onderdelen, hoge kwaliteit aftermarket onderdelen en diverse tuning merken die hun verbeterde producten aanbieden.
Welke onderdelen je ook zoekt voor je Honda Civic Tourer, bij AKR Performance ben je aan het juiste adres. Onze jaren lange ervaring en passie voor het merk Honda heeft ons laten groeien tot de Honda specialist van Nederland.

Honda Civic Tourer tuning

Ook al is de Civic Tourer ontworpen als zuinige, ruime station, zijn sportieve kant is duidelijk aanwezig. Het model en de pittige, maar toch zuinige, motor nodigen je uit om tuning onderdelen toe te voegen. Tuning betekend niet dat je morgen meteen met je Tourer het circuit op gaat. Tuning gaat om het verbeteren van je auto, op alle vlakken. Je kunt tuning onderdelen dus ook inzetten om de motor makkelijker zijn werk te laten doen. En hoe makkelijker die zijn werk kan doen hoe zuiniger hij zal rijden, mits jij dezelfde rijstijl aanhoudt natuurlijk.

Ook het verbeteren van de remmen en het onderstel vallen onder tuning. Met de juiste onderdelen verhoog je het rijplezier van je Civic Tourer nog meer.

Honda Civic Tourer uitlaat

De uitlaat van je Honda Civic Tourer moet altijd netjes en lekvrij onder je auto hangen. Niets zo vervelend als een rammelende uitlaat. In de webshop van AKR Performance vind je alle benodigde montage materialen. Voor het ophangen van de uitlaat en de montage met de juiste pakkingen zodat een lekvrij geheel ontstaat.

Kies je ervoor de katalysator te vervangen voor een katvervanger dan bieden wij ook de handige cell fix aan. Met dit kleine uitlaat onderdeel wordt de foutmelding van de ECU verholpen.

Honda Civic Tourer exterieur en styling

Het uiterlijk van de Civic Tourer is prachtig ontworpen, weinig meer aan toe te voegen zou je zeggen. Maar de echte liefhebber wil graag zijn eigen, unieke touch aan zijn Civic geven. In onze webshop hebben wij onderdelen verzameld voor de echte Honda liefhebber. Subtiele of juist meer opvallende tuning en styling onderdelen die jouw auto net dat beetje extra geven.  
Met onze autoverzorgingsproducten, lakstiften en autohoes ziet jouw Honda Civic Tourer er altijd als nieuw uit.

Honda Civic Tourer remmen

Remmen, daar moet je op kunnen vertrouwen. Zo ook de remmen van je Civic Tourer. Met zijn gigantische bagageruimte kan er flink wat extra gewicht worden vervoerd. Dat extra gewicht kan je standaard remmen teveel worden. Ze worden te warm en de remprestaties gaan flink achteruit. Natuurlijk altijd op een moment dat het niet uitkomt. Remmen moeten altijd optimaal presteren, onder alle omstandigheden.

Vervang de standaard remmen van je Civic Tourer voor sport remschijven en remblokken. Deze verbeterde remschijven zijn geventileerd, waardoor ze beter de warmte die vrijkomt bij het remmen af kunnen voeren. Daarnaast zijn ze zo ontwikkeld dat remstof gemakkelijk afgevoerd wordt waardoor de remprestaties optimaal blijven.

Onderhoud van je Honda Civic Tourer

Ook moderne auto’s hebben onderhoud nodig. Wij, als Honda specialist, weten precies wat jouw Honda Civic Tourer nodig heeft. Ons assortiment bestaat uit de meest hoogwaardige producten en onderdelen zodat je Civic Tourer net zo betrouwbaar blijft als hij nu al is. Met het juiste onderhoud gaat je auto veel langer mee en blijft hij top prestaties leveren, onder alle omstandigheden.
Wij beschikken over een moderne werkplaats, voorzien van alle benodigde apparatuur en gereedschappen. Onze ervaren monteurs voeren graag alle onderhoud en montage klussen aan je Honda Civic Tourer uit.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden met jouw Civic Tourer? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren je graag.