TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Civic Wagon

De Honda Civic Wagon is de eerste stationwagen die Honda op de markt bracht. Dit model werd gebouwd van 1979 tot 1983. Deze compacte Civic kwam uit met een 1.3 motor. De eerstvolgende stationwagen van Honda kwam pas jaren later, de zesde generatie bracht de Civic Aerodeck.

Honda Civic Wagon onderdelen

Onderdelen voor de Civic Wagon zijn, mede door zijn leeftijd, lastig te vinden. In de webshop van ARK Performance vind je diverse onderdelen die geschikt zijn voor het gebruik op de Honda Civic Wagon. Veel van deze onderdelen zijn universeel toepasbaar, een kleine aanpassing kan nodig zijn.
Onderdelen die nodig zijn voor het onderhouden van je Civic Wagon vind je in onze webshop. Een luchtfilter, wiellager, sensor of schakelaar bestel je eenvoudig en snel online.

Honda Civic Wagon tuning

Wil je echt een uniek tuning project? Kies de Honda Civic Wagon. Kant en klare tuning kits zijn er niet te vinden, dus enige creativiteit is wel een vereiste. Maar daar laat de echte tuner zich niet door afschrikken. Ons assortiment bevat een groot aantal universele tuning onderdelen. Dit, in combinatie met wat custom made vaardigheden, leidt tot verassende tuning projecten. 
En wil je echt extreem gaan dan kan je altijd nog een motor swap doen.

Honda Civic Wagon uitlaat

Voor de uitlaat van je Civic Wagon beschikken wij over een groot assortiment uitlaat pakkingen en montagematerialen. Universele uitlaatdelen bieden je de mogelijkheid zelf een custom made uitlaat samen te stellen. De flenzen en pakkingen zorgen voor een lekvrij resultaat.

Onderhoud van je Honda Civic Wagon

Het onderhouden van je klassieker is heel belangrijk. Met goed onderhoud kan hij nog jaren mee. De betrouwbare Honda motor laat het niet snel afweten, zolang jij er maar voldoende, goede olie in doet. Regelmatig onderhoud aan je Honda Civic Wagon kan je zelf uitvoeren. De onderdelen en gereedschappen die je daarvoor nodig hebt vind je in onze webshop. Door onze grote voorraad heb je vaak de volgende dag je bestelling al in huis.

Wil je het onderhoud van je Honda Civic Wagon liever uitbesteden? Geen probleem. Wij beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats en ervaren monteurs. Zij voeren graag alle onderhoud en montage klussen voor je uit. Dankzij onze grote voorraad grijpen we niet snel mis en wordt de klus snel en vakkundig uitgevoerd.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw Honda Civic Wagon? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag.