TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Concerto 5 deurs Hatchback

De Honda Concerto 5 deurs hatchback werd in Nederland verkocht van 1990 tot 1994. In feite is de Concerto een luxe Civic met 5 deuren. Dit Honda model is ontwikkeld in samenwerking met Rover en is zelfs nog een tijdje als Rover 214 model verkocht. De Concerto 5 deurs is met verschillende motoren uitgebracht, de 1.4, 1.5, 1.6 en 1.8. Hierbij was er de keus uit handgeschakeld of automatische transmissie. Dit model werd tegelijkertijd ook als Concerto 4 deurs Sedan uitgebracht.

Honda Concerto 5 deurs onderdelen

Onderdelen voor je Honda Concerto 5 deurs bestel je eenvoudig online, in de webshop van AKR Performance. Wij beschikken, als Honda specialist, over een grote voorraad onderdelen. Altijd op zoek naar hoge kwaliteit en goede pasvorm, bieden wij uitsluitend onderdelen aan van betrouwbare merken. Onderhoud, schadeherstel of tuning, de onderdelen voor je Concerto 5 deurs vind je hier.

Honda Concerto 5 deurs tuning

Tuning onderdelen zijn niet altijd alleen maar bedoeld om harder te gaan. Veel van deze tuning onderdelen verhoogt het rijplezier en verbeterd je Concerto 5 deurs op bepaalde punten. Zo kan je jouw auto precies zo maken als je zelf wilt. Subtiele aanpassingen aan het interieur en exterieur maken je Concerto uniek. De juiste motor tuning onderdelen laten hem nog soepeler en fijner rijden.  

Honda Concerto 5 deurs uitlaat

Wanneer je de uitlaat van je Honda Concerto 5 deurs vervangt moet deze er weer perfect en lekvrij onder gemonteerd worden. Om dit te bereiken heeft AKR Performance een ruim assortiment montage middelen en uitlaat onderdelen in de webshop opgenomen. Pakkingen, flenzen en ophangrubbers voor je Concerto 5 deurs uitlaat bestel je eenvoudig online.

Honda Concerto 5 deurs wegligging verbeteren

De Concerto werd op twee locaties gebouwd, de Rover fabriek in Engeland en de Honda fabriek in Japan. Het enige verschil tussen deze auto’s zat in het onderstel. De voor suspension werd met andere materialen gebouwd wat een verschil in wegligging geeft. De Concerto modellen gebouwd in Engeland werden voorzien van MacPherson struts. De Japanse modellen hebben double wishbones.  

Onderhoud van je Honda Concerto 5 deurs

Onderhoud staat hoog op de actie lijst bij elke Honda liefhebber. Wij hoeven jou, als Honda liefhebber, vast niet te vertellen dan goed onderhoud het behoud van je Honda Concerto betekend. Een goed onderhouden Honda presteert beter. Daarom bieden wij diverse onderdelen aan voor de verzorging en het onderhoud van jouw Honda Concerto 5 deurs. Wil je de auto zelf onderhouden dan bestel je snel en gemakkelijk de benodigde onderdelen online in onze webshop.

Wij beschikken ook over een volledig uitgeruste werkplaats. Hierin voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit, zowel onderhoudsbeurten als de montage van diverse onderdelen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw Honda Concerto 5 deurs? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.