Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda CR-V

De Honda CR-V is het eerste SUV model van Honda. In 1996 kwam hij op de markt en is nu, vier generaties verder, nog steeds leverbaar. Honda had in het begin zijn twijfels over dit model en begon voorzichtig met één uitvoering, de Honda CR-V 2.0 liter.

Met meer vertrouwen bracht Honda de tweede generatie uit. Deze grotere en zwaardere CR-V is gebaseerd op de zevende generatie Civic. Hij werd uitgeroepen tot beste “Small  SUV” in Amerika. Met dit vertrouwen heeft Honda zijn lijn CR-V’s voortgezet, in 2007 werd het zelfs de best verkochte wagen in de VS.  

Honda CR-V onderdelen

Ben je op zoek naar onderdelen voor je Honda CR-V? Zoek niet verder, bij AKR Performance vind je alles wat je nodig hebt. Alle onderdelen in onze webshop worden uitvoerig getest en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De meeste zijn dan ook net zo goed zijn als standaard Honda onderdelen, of beter.
Voor het onderhouden van je Honda CR-V, het vervangen van slijtage delen of het verbeteren van je auto, alle onderdelen voor je CR-V bestel je eenvoudig in onze webshop.

Honda CR-V tuning

Tuning is het optimaliseren van je auto, aanpassen naar je eigen wensen. Tuning zit vaak in de kleine details. Het luchtfilter of vervangingsfilter waardoor je CR-V net wat soepeler rijdt, en die je nooit meer hoeft te vervangen omdat je hem eenvoudig kunt reinigen bij een onderhoudsbeurt. Het verbeteren van de remmen, zodat zelfs onder zware belasting je remprestaties optimaal blijven. Of het tunen en stylen van het interieur en exterieur van je Honda CR-V, zodat je echt een unieke auto hebt. Al die kleine, soms onzichtbare, veranderingen aan je auto worden gedaan met tuning onderdelen. 

Honda CR-V uitlaat

De uitlaat onder je Honda CR-V wordt op zijn plaats gehouden door allerlei steunen, rubbers en pakkingen. Voor een lekvrij systeem, zonder hinderlijke bijgeluiden is het van belang dat het uitlaat systeem degelijk onder de auto bevestigd is. In onze webshop vind je alle benodigde montage materiaal en pakkingen om je uitlaat perfect onder je CR-V te monteren.

Honda CR-V remmen

De remmen van je CR-V zijn aan slijtage onderhevig. Wanneer ze aan vervanging toe zijn sta je voor de keus, monteer je weer een set standaard Honda remmen of ga je voor iets beters? De standaard remmen kunnen het behoorlijk moeilijk krijgen onder zware omstandigheden, zoals op vakantie in de bergen met een volle bagageruimte. Ook dan wil je volledig op je remmen kunnen vertrouwen.

Vervang de standaard remmen voor sport remschijven en remblokken, hiermee verbeter je de remprestaties van je Honda CR-V direct. Deze remschijven kunnen beter warmte afvoeren die vrijkomt bij het remmen. Ook remstof en vuil wordt beter afgevoerd waardoor een meer constante remperformance wordt bereikt.  

Onderhoud van je Honda CR-V 

Elke auto heeft regelmatig onderhoud nodig, zo ook de Honda CR-V. Om het maximale te halen uit de kwaliteit en betrouwbaarheid van je Honda is goed onderhoud essentieel. Zo blijft je Honda in topconditie en kan je langer genieten van de beste prestaties.

AKR Performance beschikt over een modern ingerichte werkplaats waar alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Ervaren monteurs staan klaar om je Honda CR-V te voorzien van nieuwe onderdelen en alle onderhoudswerkzaamheden voeren ze vakkundig uit.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw Honda CR-V? Of wil je een afspraak maken voor onderhoud? Neem contact met ons op, wij helpen je graag