Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
Ticket
AKR Performance bestaat 30 jaar!
Spaar tickets in je account voor de AKR Performance winactie
meer info
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda CR-Z

De Honda CR-Z kwam in 2010 op de markt als ‘moderne opvolger’ van de CRX. In sommige details zijn karakteristieke kenmerken van de CRX te herkennen, zoals het smalle achterruitje. Deze sportieve, compacte coupe is de eerste hybride auto met manuele transmissie. Aangedreven door een 1.5 benzinemotor in combinatie met een elektromotor.

In de CR-Z wordt sportief rijden en zuinigheid gecombineerd. Het sportieve karakter komt mooi tot zijn recht in de laag zittende coupe, de kort schakelende versnellingsbak en vlotte prestaties. De elektromotor levert koppel onderin, de verbrandingsmotor geeft extra power op hogere toeren.  Al is het geen hoogtoerig VTEC blok, toch kan je veel plezier beleven met de Honda CR-Z.  

Honda CR-Z onderdelen

Onderdelen voor de Honda CR-Z bestel je eenvoudig online in de webshop van AKR Performance. Een nieuwe koppeling nodig, onderdelen voor het onderhouden van je CR-Z of wil je bepaalde delen verbeteren? Bij de Honda specialist van Nederland vind je alles wat je nodig hebt om jouw Honda in topvorm te brengen en houden.

Wij bieden onderdelen van diverse, bekende en vertrouwde merken. Door onze grote voorraad is snelle levering bij ons niet meer dan normaal. Met onze ruime ervaring geven wij passend advies over de mogelijkheden met jouw CR-Z. Zelfs het monteren van onderdelen is mogelijk in onze werkplaats.

Honda CR-Z tuning

Honda CR-Z tuning kan op allerlei manieren. Niet alleen motorisch zijn er tuning onderdelen te vinden, zoals een vervangingsfilter of compleet CR-Z cold air intake systeem. Ook de wegligging kan op diverse manieren verbeterd worden met onderdelen van bekende tuning merken. Elektronica, remmen, interieur en exterieur tuning, je vind het in de webshop van AKR Performance.
Alle tuning merken in onze webshop leveren bewezen kwaliteit onderdelen. Zo weet je zeker dat de onderdelen die je monteert effect gaan hebben op de performance van je Honda CR-Z

Honda CR-Z uitlaat

Wil je een sportief uitlaat geluid? Monteer dan een van onze universele einddempers onder je Honda CR-Z. Deze universele uitlaten kunnen op elke gewenste manier onder je Honda gemonteerd worden. Met de flenzen en pakkingen in onze webshop ben je altijd verzekerd van een lekvrije afdichting. Richt de uitlaat precies zoals jij wilt met de uitlaatrubbers en steunen.  

Honda CR-Z wegligging verbeteren

De wegligging van de Honda CR-Z is lang niet zo strak als die van de populaire Honda CRX. Wil je de wegligging verbeteren dan zijn er verschillende tuning merken die hiervoor onderdelen aanbieden. In onze webshop zijn diverse onderdelen te vinden die zowel de wegligging als de looks van je Honda CR-Z verbeteren.

Verlagingsveren verlagen je auto tot zo’n 3 centimeter, je creëert hiermee een sportievere look en verbeterd de wegligging. Wil je nog een stap verder, kies dan een complete verlagingset of schroefset. Deze set bestaat uit schokdempers en veren. Hiermee krijg je nog meer controle over de wegligging van je Honda CR-Z. Bepaald zelf de hoogte, hardheid en rebound met deze compleet instelbare kit. 

Honda CR-Z remmen

Remmen zijn niet alleen belangrijk op het circuit. Ook op de gewone weg, bij dagelijks gebruik moet je op je remmen kunnen vertrouwen. De remmen van je Honda CR-Z kunnen op eenvoudige manier aangepast worden. Vervang de standaard remmen voor een set sport remschijven en remblokken van bekende merken zoals, EBC, Ferodo of Stop Tech. Optimaliseer het remsysteem met een set rvs remleidingen rondom, gevuld met goede remvloeistof, en je remprestaties zullen verassend verbeteren.  

Onderhoud van je Honda CR-Z

Onderhoud aan je Honda CR-Z moet op regelmatige basis uitgevoerd worden. Alleen zo kan je van zijn prestaties blijven genieten. In onze werkplaats staan ervaren monteurs klaar om alle onderhoudswerkzaamheden aan je CR-Z uit te voeren. Wij beschikken over een grote voorraad waardoor alle benodigde materialen en onderdelen beschikbaar zijn.

Wil je het onderhoud aan je Honda CR-Z liever zelf uitvoeren? Ook dat is mogelijk. Bestel gemakkelijk alle benodigde onderdelen, vloeistoffen en gereedschappen online. Door onze snelle levering heb je doorgaans je bestelling de volgende werkdag al in huis.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met jouw Honda CR-Z? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.