Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda FR-V

De Honda FR-V is de opvolger van de Honda Stream. Deze midi MPV biedt ruimte aan 6 personen op twee zitrijen. Deze, vrij unieke, opstelling wordt gezien bij, bijvoorbeeld, de Fiat Multipla. Door deze opstelling behoudt de Honda FR-V een royale bagageruimte. De Honda FR-V kwam in 2004 op de markt met een 1.7i, 2.0i en 2.2i CTDi motor. De volgende generatie werd geleverd van 2007 tot 2010, voorzien van een 1.8i en 2.2i CTDi motor.

Honda FR-V onderdelen

Onderdelen voor je Honda FR-V vind je in de webshop van AKR Performance. Betrouwbare, standaard Honda onderdelen. Betaalbare aftermarket delen en onderdelen van bekende tuning merken, die de performance van je FR-V verbeteren. Alle onderdelen die je nodig hebt voor het onderhouden van je FR-V bestel je eenvoudig online in onze webshop. Gebruik de juiste onderdelen en houdt je Honda FR-V in topconditie.

Honda FR-V tuning

De FR-V is niet direct een Honda model wat je met tuning associeert. Toch gaat tuning verder dan de snelheidsduivels waar je in eerste instantie aan denkt. Het optimaliseren en verbeteren van je auto doe je ook met tuning onderdelen.
Vervang bijvoorbeeld het standaard luchtfilter door een K&N vervangingsfilter. Dit filter levert meer lucht aan de motor waardoor deze makkelijker zijn werk kan doen. Daarnaast is het FR-V vervangingsfilter bij elke onderhoudsbeurt gemakkelijk te reinigen en hoeft niet meer vervangen te worden voor een nieuwe. Goed voor het milieu en je portemonnee.  

Daarnaast zijn er verschillende tuning onderdelen waarmee je jouw Honda FR-V een persoonlijke touch kan geven. Zowel voor het interieur, exterieur als de verlichting.

Honda FR-V uitlaat

De Honda FR-V uitlaat wordt gemonteerd met allerlei pakkingen om een lekvrij geheel te vormen. Alle pakkingen en montage materiaal vind je in de webshop van AKR Performance.
Wil je een sportieve touch geven aan je Honda FR-V? Met een race katalysator verbeter je de flow van de uitlaat en wil je wat pk’s. Een leuk sportief geluid wordt gerealiseerd door het monteren van een sportieve einddemper. In ons assortiment vind je een ruime keus universele einddempers. Deze uitlaten worden geleverd inclusief silencer waarmee je zelf de hoeveelheid geluid kunt bepalen.   

Honda FR-V onderstel en wegligging

Het onderstel van je Honda FR-V bepaald de wegligging van je auto. Zolang deze in topconditie verkeert is er niets aan de hand. Maar zodra er onderstel rubbers, zoals de draagarmrubbers, versleten raken of andere slijtage delen komen aan hun eind zal de wegligging minder goed worden. Regelmatig onderhoud en controle van deze onderdelen brengt dit aan het licht. Zo kunnen ondersteldelen op tijd vervangen worden zodat de wegligging optimaal en veilig blijft.

Honda FR-V remmen

Goede remmen onder je FR-V vergroten je veiligheid op de weg. De FR-V leent zich uitstekend voor het vervoeren van meerdere personen inclusief hun bagage. Het gewicht kan daardoor behoorlijk oplopen. Deze hogere belasting kan je standaard remmen te veel worden. Vooral in de bergen, op vakantie, krijgen ze het zwaar.
Vervang de standaard remmen voor verbeterde remschijven en remblokken. Die zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen om beter de warmte, die vrijkomt bij het remmen, af te voeren. Ook remstof en gassen worden snel en effectief afgevoerd waardoor de remschijven en remblokken optimaal blijven presteren.

Onderhoud van je Honda FR-V

Het onderhouden van je Honda FR-V moet met enige regelmaat gebeuren. Natuurlijk houdt jij, als Honda liefhebber, je auto netjes en schoon met de juiste autoverzorgingsproducten. Maar ook technisch moet de FR-V onderhouden worden.

Regelmatig olie wisselen, bougies en filters checken, het hoort erbij. Alleen zo heb je jarenlang plezier van jouw Honda FR-V.
Je kunt ervoor kiezen het onderhoud aan je Honda FR-V zelf uit te voeren. Heb je de gereedschappen in huis en bezit je over de kennis en kunde dit zelf uit te voeren, bestel dan alle benodigde onderdelen in onze webshop. Door onze grote voorraad heb je de bestelling doorgaans de volgende werkdag in huis.

Natuurlijk kan je ook terecht in onze werkplaats. Ervaren monteurs staan klaar om alle werkzaamheden aan jouw Honda FR-V vakkundig uit te voeren.
Wil je meer informatie over onze producten of diensten? Neem contact op, wij informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw Honda FR-V.