Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda HR-V 3 deurs

De Honda HR-V is een compacte SUV. Van 1999 tot 2003 is hij uitgebracht als 3 deurs model. Het HR-V 5 deurs model is langer op de markt gebleven.
De Honda HR-V 3 deurs is zowel als 2 wiel- en 4 wiel aangedreven model uitgebracht, allemaal voorzien van een 1.6i motor. Als basis werd de Honda Logo gebruikt. De Honda HR-V 3 deurs heeft een enigszins futuristisch uiterlijk wat menig liefhebber aansprak. Rond 2002 werd de HR-V uitgebracht met wat exterieur aanpassingen en een compleet nieuw interieur. Het real-time 4 wielaandrijving systeem komt van de Honda CR-V.  De Honda HR-V liep voor op zijn tijd wat betreft het design voor voetgangerveiligheid en is voorzien van allerlei technische features voor nog meer veiligheid en comfort.

Honda HR-V 3 deurs onderdelen

Wil je jouw Honda HR-V 3 deurs in topconditie houden dan voorzien je hem van de beste onderdelen. In de webshop van AKR Performance vind je alle onderdelen die je nodig hebt voor jouw HR-V 3 deurs. Niet alleen onderdelen voor het onderhouden van je Honda. Ook onderdelen die je Honda verder verbeteren of die persoonlijke touch geven.
Maak je keuze uit ons ruime assortiment. Als Honda Specialist weten we waar jij naar op zoek bent. Alle merken in onze webshop leveren onderdelen van hoge kwaliteit. Zo blijft je Honda HR-V 3 deurs net zo betrouwbaar als hij al was.

Honda HR-V 3 deurs tuning

Tuning zit vaak in de kleine dingen. Details die de prestaties of het rijplezier vergroten. Een luchtfilter vervangen voor een K&N vervangingsfilter is een kleine, makkelijk uit te voeren ingreep. Ook het voorzien van je Honda HR-V van betere bougies voor optimale prestaties hoort bij tuning.
Al die kleine details bij elkaar maken een groot verschil. Prestaties verbeteren en het rijplezier wordt verhoogd door het monteren van de juiste tuning onderdelen op je Honda HR-V.    

Honda HR-V 3 deurs uitlaat

De uitlaat van je HR-V 3 deurs is, over het algemeen, in stilte aanwezig. Bij het futuristische uiterlijk van de HR-V 3 deurs past een sportief uitlaatgeluid. Dit kan je bereiken met een van onze universele einddempers. Deze uitlaten zijn geschikt voor montage onder de HR-V 3 deurs en het uitlaatgeluid is regelbaar met de bijgeleverde silencer.
Het uitlaatsysteem kan verder geoptimaliseerd worden met een katvervangende pijp zoals een race katalysator waarmee hij nog steeds door de APK komt. Alle benodigde montage materiaal en pakkingen zijn eenvoudig bij te bestellen in onze webshop.  

Honda HR-V 3 deurs onderstel en wegligging

Het onderstel van je Honda HR-V 3 deurs zorgt voor een goede wegligging. Honda staat over het algemeen bekend om zijn goede wegligging. Dit komt voornamelijk door het gebruik van hoge kwaliteit materialen en innovatieve technologieën. Zorg ervoor dat het onderstel van je HR-V 3 deurs altijd in topconditie blijft. De draagarmrubbers van je HR-V zijn aan slijtage onderhevig, wij bieden nieuwe, verbeterde draagarmrubbers en andere onderstel rubbers en bussen.
Met een set verlagingsveren onder je HR-V 3 deurs geef je hem een nog betere wegligging en sportieve looks.

Honda HR-V 3 deurs remmen

Remmen van je HR-V 3 deurs zijn belangrijke onderdelen. Ze moeten altijd optimaal presteren om je veiligheid op de weg te garanderen. Heb je een sportieve rijstijl of rijdt je vaak zwaar beladen dan is het upgraden van je remmen geen overbodige luxe. Door het monteren van een set sport remschijven en remblokken verbeteren de remprestaties van je Honda HR-V 3 deurs. Deze remmen zijn ontworpen om beter warmte en remstof af te voeren. Hierdoor presteren ze beter en kan je harder remmen.  

Onderhoud van je Honda HR-V 3 deurs

Jouw Honda HR-V 3 deurs verdient goed en regelmatig onderhoud. Zo kan hij de prestaties blijven leveren die jij gewend bent. Onderdelen van hoge kwaliteit verlengen de levensduur van je HR-V aanzienlijk.
Het onderhoud aan je Honda HR-V 3 deurs kan je zelf uitvoeren met de onderdelen en materialen in onze webshop. Door onze grote voorraad en snelle levering heb je doorgaans alle benodigde artikelen de volgende werkdag al in huis. Zelfs alle gereedschappen vind je in onze webshop.

Besteed je het onderhoud liever uit aan de professional? Geen probleem, onze ervaren monteurs staan voor je klaar in onze volledig uitgeruste werkplaats. Wij voeren elke onderhoudsbeurt uit en ook voor de montage van andere onderdelen op je Honda HR-V ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden met jouw Honda HR-V 3 deurs? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.