TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda HR-V 5 deurs

De Honda HR-V 5 deurs is een iets groter uitgevoerde SUV dan de HR-V 3 deurs. Beide modellen werden uitgebracht vanaf 1999. Waar het 3 deurs model stopte werd de HR-V 5 deurs doorontwikkeld, in 2014 kwam de tweede generatie HR-V 5 deurs op de markt met een compleet vernieuwd design.  

Net als de HR-V 3 deurs is ook de Honda HR-V 5 deurs uitgevoerd in 2 wiel- en 4 wiel aangedreven model, voorzien van 1.6i motor. De nieuwere modellen van de tweede generatie HR-V 5 deurs werden voorzien van zowel een 1.5 als een 1.6 i-DTEC motor.
De gedeelde basis met de Honda Fit zorgt ervoor dat de HR-V 5 deurs kleiner is dan Honda CR-V, de andere SUV in de Honda modellen lijn. Maar ook al is hij kleiner, het ontbreekt niet aan allerlei luxe en innovatieve technieken, daar is de HR-V 5 deurs ruimschoots in voorzien.


Honda HR-V 5 deurs onderdelen

Met de onderdelen in onze webshop houdt je jouw Honda HR-V 5 deurs in topconditie. Vervang versleten of kapotte onderdelen voor kwaliteit onderdelen. Standaard Honda, aftermarket of bekende en betrouwbare tuning merken, je vind ze allemaal in de webshop van AKR Performance. Als Honda Specialist in Nederland weten wij precies wat jij zoekt voor je Honda HR-V 5 deurs.
De beste onderdelen voor het onderhouden van je Honda, herstellen van schade of het verbeteren van de prestaties. Alle benodigde onderdelen, gereedschappen en materialen vind je bij ons. Eenvoudig besteld in de webshop, snel geleverd.  

Honda HR-V 5 deurs tuning

Tuning voor je Honda HR-V 5 deurs? Je zult jezelf niet snel op de dragbaan zien staan, en dat is ook helemaal niet nodig. Tuning houdt veel meer in. Het optimaliseren van het rijgedrag, het afstemmen van de prestaties aan jouw wensen. Dat is wat je met de juiste tuning onderdelen bereikt. Betere remmen, een strakker onderstel en een beter reagerende motor zijn maar enkele van de doelen die je met tuning onderdelen kunt bereiken.
Daarnaast geef je met tuning onderdelen een geheel eigen look aan je Honda HR-V 5 deurs.  

Honda HR-V 5 deurs uitlaat

Een sportief geluid uit je Honda HR-V 5 deurs? Monteer een sport einddemper. In de webshop van AKR Performance vind je een uitgebreid assortiment universele einddempers. Kies de look die je mooi vind, het geluid kan je naar eigen wens aanpassen door gebruik te maken van de bijgeleverde silencer. Deze losse demper kan naar wens in de uitlaat geschroefd worden om zo het uitlaatgeluid te dempen.

Honda HR-V 5 deurs onderstel en wegligging

Geef je Honda HR-V 5 deurs direct een sportievere look door het monteren van een set verlagingsveren. Sportieve rijeigenschappen, strakker door de bocht en meer grip op de weg. De wegligging van je Honda HR-V 5 deurs wordt bepaald door het onderstel. Is je onderstel in topconditie dan zal je Honda HR-V topprestaties blijven leveren.

Honda HR-V 5 deurs remmen

De HR-V 5 deurs beschikt standaard over redelijke remmen. Wil je meer remperformance dan is dit eenvoudig op te lossen. Vervang de remschijven en remblokken van je Honda HR-V 5 deurs voor een verbeterde set. Groot voordeel hiervan is de betere warmte afvoer waardoor de remprestaties stabieler blijven. Ook onder zware belasting door grote hoeveelheden bagage, veel passagiers of rijden in bergachtig gebied.

Onderhoud van je Honda HR-V 5 deurs

De Honda HR-V 5 deurs is, zoals elke Honda, een zeer betrouwbare auto. Een van de vereiste om dit zo te houden is regelmatig onderhoud. Je kunt het onderhouden van je HR-V zelf uitvoeren als je daar de ruimte en gereedschappen voor hebt. Alle benodigde onderdelen en materialen zijn eenvoudig en snel te bestellen in de webshop van AKR Performance. Door onze jaren lange ervaring weten wij precies wat jouw HR-V nodig heeft.

Uiteraard ben je ook welkom in onze werkplaats. Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden hier uit. Ervaren monteurs verzorgen het onderhoud van je Honda HR-V. Ook het monteren van onderdelen is hier geen probleem.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden met jouw Honda HR-V 5 deurs.