TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Insight

De Honda Insight werd uitgebracht van 1999 tot 2014. De eerste generatie was een driedeurs hatchback, de tweede generatie een vijfdeurs hatchback. De Insight was het eerste hybride model van Honda. Het allereerste model, gekenmerkt door de dichte achter wielkasten, werd vooral in Amerika verkocht.

De IMA technologie staat voor Integrated Motor Assist. Deze 1.3i DSI VTEC motor wordt bijgestaan door een elektromotor en werd voor het eerst gebruikt in de Honda Insight. Later werd de IMA technologie ook gebruikt in de Civic sedan hybrid.
 

Honda Insight onderdelen

Honda Insight onderdelen vind je in de webshop van AKR Performance. Ons ruime assortiment bevat uitsluitend Honda onderdelen. Zowel standaard Honda, aftermarket als diverse bekende en betrouwbare tuning merken.

Zoek je onderdelen voor het onderhouden van je Honda Insight of het verbeteren van de performance? Alle onderdelen vind je in het assortiment van AKR Performance. Door onze grote voorraad worden bestelde onderdelen vaak de volgende werkdag al geleverd.
Als Honda Specialist van Nederland weten wij precies welke onderdelen er voor jouw Honda Insight geschikt zijn. Wil je advies? Maak gebruik van onze kennis, neem contact op, wij informeren je graag.

Honda Insight tuning

De Honda Insight is ontworpen en gebouwd als zuinige, milieu vriendelijke auto. Tuning wordt vaak genoemd in één zin met benzineslurpende bolides. Maar niets is minder waar. Ook de Honda Insight heeft baat bij tuning onderdelen. Niet zozeer om sneller te worden, maar wel om zuiniger te worden.
Tuning onderdelen die helpen je Honda makkelijker zijn werk te laten doen, zorgen ervoor dat de auto nog zuiniger gaat rijden. Je kunt nu dezelfde prestaties verwachten met minder ‘inspanning’ van de motor. Blijft jou rijstijl hetzelfde? Dan zal je Honda Insight zuiniger worden met behulp van tuning onderdelen.

Honda Insight remmen

De remmen van je Insight zijn op een gegeven moment aan vervanging toe. Wanneer deze versleten zijn heb je de keus; monteer je dezelfde standaard remmen of ga je voor betere? Wij bieden diverse remmen aan voor de Honda Insight. Standaard Honda, aftermarket tegen vriendelijke prijzen of ga je voor maximale remprestaties? De diverse tuning merken in onze webshop bieden sport remschijven en remblokken aan die de remprestaties van je Honda Insight verbeteren.

Onderhoud van je Honda Insight

Onderhoud is voor elke auto belangrijk, zo ook voor de Honda Insight. Hoge kwaliteit onderdelen en het juiste onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Het onderhoud van je Honda Insight kan je zelf uitvoeren met de onderdelen en materialen in de webshop van AKR Performance.
Wil je het onderhoud liever uitbesteden dan ben je welkom in onze werkplaats. Volledig ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur is dit de ‘place to be’ voor alle Honda onderhoud.
Alle voorkomende onderhoud werkzaamheden worden hier uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Ook voor de montage van andere onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden met jouw Honda Insight? Neem contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren je graag.