TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Integra 4 deurs

De Honda Integra 4 deurs is het minder bekende broertje van de Honda Integra 3 deurs. De 4 deurs is te herkennen aan de achterklep waarbij de achterruit op zijn plaats blijft bij het openen. Dit model werd geleverd vanaf 1990. De Integra 4 deurs sedan is voorzien van 1.8 B18 motoren wat veel mogelijkheden biedt als je geïnteresseerd bent in tuning.
Dit model is geleverd tot 2001. De Integra sedan is in diverse uitvoeringen op de markt verschenen. De bekendste zijn de Type R, GS-R en JDM spec.

Honda Integra 4 deurs sedan onderdelen

Zoek je onderdelen voor je Honda Integra 4 deurs? In de webshop van AKR Performance vind je alles wat je nodig hebt. Onderdelen voor het reguliere onderhoud, herstellen van schade of het tunen van je Integra. Wij hebben een breed assortiment samengesteld van bekende en betrouwbare merken. Door onze grote voorraad heb je de door jou bestelde onderdelen snel in huis.
Al onze Integra onderdelen zijn scherp geprijsd waardoor je tot wel 75% lagere prijzen kunt verwachten. Wil je de onderdelen ook gemonteerd hebben? Je bent altijd welkom in onze werkplaats.

Honda Integra sedan tuning

De Honda Integra Sedan is een bekend model in Amerika. Omdat de meeste tuning merken Amerikaans zijn is er voor deze Honda genoeg te vinden. Onderdelen voor motorische tuning zoals een inlaatspruitstuk, ontsteking onderdelen, brandstofsysteem tuning en Hasport motorsteunen die het geheel stevig op zijn plek houden. Maar ook verbeterde onderhoud onderdelen zoals de Gates distributieriem en verbeterde bougies worden door tuning merken op de markt gebracht.  

Honda Integra sedan uitlaat

De uitlaat van je Integra sedan is vaak een van de eerste dingen die aangepakt wordt wanneer je met tuning begint. In het assortiment van AKR Performance vind je hiervoor de perfecte uitlaat delen.
Het Integra PLM power driven uitlaatspruitstuk is hier een mooi voorbeeld van. Dit tuning merk levert diverse uitvoeringen en maten uitlaat spruitstukken. Gemaakt van hoogwaardig rvs materiaal en met een geoptimaliseerd design waardoor jij het maximale uit je Integra motor kunt halen. Deze uitlaten zijn geschikt voor allerlei sportieve doeleinden, op het circuit, de dragbaan of sportief straatgebruik.

Honda Integra 4 deurs remmen

Zeker wanneer je met tuning aan de slag gaat is het verbeteren van je remmen een must. Wij hebben het je makkelijk gemaakt door een compleet assortiment sport remschijven en remblokken in onze webshop te tonen. Aangevuld met rvs remleidingen en remvloeistof zal de remperformance van je  Honda Integra 4 deurs.

Honda Integra sedan wegligging verbeteren

Hoe wil je dat jouw Honda Integra sedan op de weg ligt? Super strak afgeveerd of toch meer comfort? Soepel door de bocht of zo strak en hard mogelijk? Of je jouw Integra sedan nu op het circuit, de dragbaan, de rally of sportief op de straat gebruikt, voor elke toepassing is er het perfecte wegligging verbeterende product leverbaar.

Verlagingsveren en schroefsets die de looks van je Honda nog sportiever maken en hem een betere handeling geven. Veerpootbruggen, stabilisatorstangen, barren en braces waarmee je elke bocht de perfecte lijn kunt rijden. En natuurlijk draagarmen, onderstel rubbers en bussen die je wegligging nog verder verbeteren.  

Onderhoud van je Honda Integra sedan

Hoe je jouw Honda Integra sedan ook gebruikt, onderhoud blijft belangrijk. Rijdt je regelmatig op het circuit, vervang dat wat vaker je motor olie. Ook bij sportief straatgebruik is het belangrijk alle vitale onderdelen van je Integra regelmatig te controleren en goed te onderhouden. Een goed onderhouden Honda gaat jaren lang mee zonder problemen te geven.

Wil je het onderhoud aan je Honda Integra sedan graag in eigen beheer houden, bestel dan eenvoudig alle benodigde onderdelen en materialen in de webshop van AKR Performance. Onze grote voorraad zorgt voor super sneller levering. En onze directe lijnen met leveranciers garanderen jou de laagste prijs.

Heb je niet de tijd of gelegenheid het onderhoud zelf uit te voeren dan ben je welkom in onze werkplaats. Ervaren monteurs staan klaar om alle voorkomende werkzaamheden aan jouw Honda Integra sedan uit te voeren. Zowel onderhoud als het monteren van tuning onderdelen voeren wij snel en vakkundig uit.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden met jouw Honda Integra sedan? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.