Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Integra 5 deurs

De Honda Integra 5 deurs is de voorloper van de Integra Type R en Integra DC5 zoals wij die nu kennen. Deze 5 deurs Integra werd geleverd van 1986 tot 1989, voorzien van 1.5 motor. Qua uiterlijk heeft hij niet veel weg van de Integra’s van nu, met zijn klap-koplampen en rechte lijnen.

In Japan debuteerde de Honda Integra 5 deurs als Honda Quint Integra. Later dat jaar startte de verkoop in Amerika waar dit model werd ondergebracht als onderdeel van de luxe Acura modellijn.  

De Integra 5 deurs is de voorganger van de, bekendere, Honda Integra 3 deurs met zijn Type R, GS-R en DC5 modellen.

Honda Integra 5 deurs onderdelen

Onderdelen voor je Honda Integra 5 deurs vind je in de webshop van AKR Performance. Een Honda van dit bouwjaar heeft op zijn tijd behoefte aan nieuwe onderdelen. Niet alle onderdelen zijn nog standaard Honda leverbaar. Diverse aftermarket merken spelen hierop in. Voor aantrekkelijke prijzen bieden zij hun producten aan. Uitvoerig getest op kwaliteit en betrouwbaarheid is hun streven de kwaliteit van standaard te evenaren.

Honda Integra 5 deurs tuning

De Honda Integra 5 deurs is lang niet zo’n populair tuning project als de Integra Type R en de Integra DC5. Maar ook voor de Integra 5 deurs zijn er tuning onderdelen te krijgen. Vervang het standaard luchtfilter voor een verbeterde versie, het K&N vervangingsfilter. Voorzie de versnellingsbak van een sterkere koppeling. Zelfs een motorswap is mogelijk met de juiste tuning producten.
De echte tuner laat zijn creativiteit los op de Honda Integra 5 deurs. Met de producten in de webshop van AKR Performance is alles mogelijk.  

Honda Integra 5 deurs remmen

Getuned of niet, de remmen van je Integra moeten goed zijn. Onder alle omstandigheden horen je remmen optimale prestaties te leveren. Vallen de remprestaties van je standaard remmen tegen? Vervang ze voor een set sport remschijven en remblokken. Je Integra 5 deurs zal direct beter remmen.

De standaard remslangen worden er door de jaren heen niet beter op. Het materiaal droogt uit en wordt steeds minder flexibel. Scheurtjes vormen een wezenlijk gevaar. Vervang de remslangen voor een set rvs remleidingen. Niet alleen is dit een stuk veiliger, je kunt hiermee veel beter, harder en doseerbaar remmen.   

Onderhoud van je Honda Integra 5 deurs

De Honda Integra 5 deurs is hard op weg een oldtimer te worden. En oldtimers hebben speciale aandacht en zorg nodig. Geregeld onderhoud hoort daarbij. Ook als je niet dagelijks met je Integra rijdt is het belangrijk de onderhoudsbeurten niet over te slaan. Een Honda heeft niet veel nodig.

Wij als Honda specialist van Nederland weten precies wat jouw Honda Integra nodig heeft om in topconditie te blijven. In onze volledig uitgeruste werkplaats voeren onze ervaren monteurs alle klussen uit. Van  onderhoud tot het monteren van diverse onderdelen, hier wordt je Honda Integra met zorg behandeld.

Wil je het onderhoud graag zelf uitvoeren? Geen probleem. Met de onderdelen en materialen in onze webshop heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Door onze grote voorraad is je bestelling snel in huis. Ook de benodigde gereedschappen vind je hier.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden met jouw Honda? Neem contact op, wij informeren je graag.