TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Jazz

De Honda Jazz staat voor; verassend ruim, leuk en zuinig rijden, vrijheid, flexibiliteit en absolute veiligheid. In andere werelddelen is dit model ook bekend als de Honda Fit. De Jazz kwam in 2002 op de markt met een 1.2i en 1.4i motor. Van 2011 tot 2015 werd er zelfs een Honda Jazz 1.4 Hybrid op de markt gebracht. De modellen vanaf 2015 zijn uitgerust met een 1.3 motor.  

De Honda Jazz is een compact model, boordevol rijplezier. Door zijn praktische bruikbaarheid is hij vrij populair in Nederland. De slimme plaatsing van onder andere de benzinetank wordt een grote laadruimte gecreëerd in een relatief kleine auto. De neerklapbare stoelen zorgen voor nog meer gemak. Ook qua veiligheid scoort de Honda Jazz goed. Hij haalde het maximale aantal sterren in de EuroNCAP crashtest.

Wil je een veilige, compacte auto die jou alle ruimte geeft voor een flexibele levensstijl, dan kies je de Honda Jazz.

Honda Jazz onderdelen

Onderdelen voor je Honda Jazz bestel je gemakkelijk en snel in de webshop van AKR Performance. Als verkoper van Honda onderdelen in Nederland weten wij precies welke onderdelen jouw Honda Jazz nodig heeft om net zo veilig en betrouwbaar te blijven rijden als hij altijd al deed. In ons assortiment vind je dan ook alle onderdelen die je nodig hebt voor het onderhouden van je Jazz. Want is jouw auto in topconditie dan zal hij de prestaties blijven leveren die je van hem gewend bent.

Wij kijken ook naar de performance van een Honda. Daarom hebben wij diverse tuning merken aan ons aanbod toegevoegd. Deze merken bieden hoogwaardige tuning onderdelen die de performance van je Honda Jazz verbeteren.  

Honda Jazz tuning

Tuning kan prima toegepast worden op zuinige Honda modellen. Tuning onderdelen monteren doe je niet alleen om harder te gaan. Met de juiste onderdelen zorg je ervoor dat de motor van je Jazz beter en makkelijker zijn werk kan doen. Blijft jouw rijstijl hetzelfde dan zal je nog zuiniger kunnen rijden. Simpelweg omdat je met dezelfde hoeveelheid gas, meer bereikt.

Het monteren van een K&N vervangingsfilter is hiervan een goed voorbeeld. Dit luchtfilter zorgt voor een betere toestroom van schone lucht naar de motor. Hierdoor ontstaat een nog optimalere verbranding. Bijkomend voordeel van dit filter, hij wordt bij elke onderhoudsbeurt gereinigd en niet meer compleet vervangen. Goed voor het milieu en je portemonnee.  

Wil je jouw Jazz een sportievere look geven? Monteer een set verlagingsveren en je ligt ook nog eens strakker op de weg.

Honda Jazz remmen

De Jazz is een veilige auto tijdens een crash. Liever voorkomen dan genezen? Monteer betere remmen op je Honda. Verhoog de remprestaties van je auto en geniet van nog meer veiligheid. Harder en beter doseerbaar remmen zijn maar enkele van de voordelen.
De betere remschijven en remblokken zijn zo ontworpen dat de warmte, remstof en gassen die vrijkomen tijdens het remmen effectief worden afgevoerd. Hierdoor blijven de remprestaties constant wat je meer vertrouwen geeft.

Onderhoud van je Honda Jazz

Laat jij regelmatig het onderhoud aan je Honda Jazz uitvoeren? Of doe je het liever zelf? Waar je ook voor kiest, bij AKR Performance ben je aan het juiste adres. In onze webshop vind je alle onderdelen, materialen en gereedschappen die je nodig hebt voor het onderhouden van je Honda Jazz.

Wil je het onderhoud liever laten uitvoeren door de professional dan ben je welkom in onze werkplaats. Hier staan ervaren monteur voor je klaar om elke klus voor je uit te voeren. Onderhoud of het monteren van onderdelen, onze monteurs voeren elke klus vakkundig uit. Als Honda specialist van Nederland weten wij wat jouw Honda Jazz nodig heeft.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden met jouw Honda Jazz? Neem contact met ons op, wij informeren je graag.