TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Legend 2 deurs Coupe

De Honda Legend coupe is een minder bekende auto in Nederland. De Legend coupe werd in 1988 op de markt gebracht met 2.7i 24V motor. Enkele jaren later kwam de tweede Legend coupe, van 1991 tot 1996, voorzien van 3.2i V6 motor.  
Na het succes van de Accord, Civic en Crx besloot Honda het nieuwe model, de Honda Legend, te introduceren. Als eerste kwam de Honda Legend sedan op de markt. Later werd deze bijgestaan door de coupe. De Legend werd in samenwerking met het Britse merk Rover gemaakt. Als basis werd hiervoor de Rover 800 gebruikt.

Deze voorwiel aangedreven auto moest grote indruk maken op de Europese markt. Door zijn relatief grote afmetingen past hij goed in de hogere middenklasse waarvoor hij ontworpen was. Ook het sportieve karakter en de flinke motoren waarmee ze op de markt kwamen benadrukte het hogere prijssegment.   

Honda Legend coupe onderdelen

Voor je Honda Legend coupe bestel je alle onderdelen eenvoudig en snel online in de webshop van AKR Performance. Onze grote voorraad en scherpe prijzen bieden jou de beste onderdelen voor je auto. Van kleine onderdelen als bouten, moeren, pakkingen en klemmen tot uitgebreide tuning mogelijkheden. Alles vind je bij de Honda Specialist van Nederland.

Honda Legend coupe tuning

Elke Honda is geschikt voor tuning. Wil je jouw Legend coupe tunen om sneller te kunnen rijden of juist zuiniger? Wil je een sportief motor- of uitlaat geluid? Een betere wegligging of meer remperformance? Alle onderdelen voor het perfectioneren van jouw Honda Legend coupe vind je hier.

Tuning kent vele kanten. Dat bewijst wel het grote aantal tuning merken en producten dat er op de markt is. Voor elke toepassing, elk gebruik is er een speciaal onderdeel ontwikkeld. De bekende en betrouwbare tuning merken ontwikkelen en testen hun onderdelen uitvoerig zodat jij er zeker van kunt zijn dat ze ook echt iets toevoegen aan de performance van je Legend coupe.

Honda Legend coupe remmen

Remmen zijn belangrijk, zeker op een relatief grote en zware auto als de Legend coupe. De grote motoren waarmee ze geleverd worden lokt sportief rijden uit. Op tijd stilstaan is dan een must. Goede remschijven en remblokken verbeteren de remperformance van je Legend coupe.

In onze webshop vind je diverse merken en soorten remschijven en remblokken. Aangevuld met een set rvs remleidingen en goede remvloeistof zal het vertrouwen in je remsysteem toenemen.  


Onderhoud van je Honda Legend coupe

Een heerlijke, comfortabele auto als de Honda Legend coupe nodigt uit om vele kilometers te rijden. Onderhoud is dan geen overbodige luxe. Op tijd motorolie verversen beschermt je motor tegen overmatige slijtage en voegt vele zorgeloze kilometers rijplezier toe.
Ben je een echte Honda liefhebber, in bezit van eigen garage inclusief gereedschappen dan zal je het onderhoud aan je Legend coupe graag zelf uitvoeren. Bestel in dat geval eenvoudig en snel alle benodigde onderdelen en materialen in onze webshop. Door onze grote voorraad hoef je nooit lang te wachten. Je bestelling is doorgaans de volgende werkdag al in huis.

Laat je het onderhouden van je Legend coupe liever over aan de professional dan ben je welkom in onze werkplaats. Ervaren monteurs staan klaar om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Onderhoudsbeurten, montage van exterieur delen of motorische tuning, elke klus wordt vakkundig uitgevoerd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken? Neem contact met ons op. Wij informeren je graag.