Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Legend 4 deurs Sedan

De Honda Legend sedan kwam op de markt in 1986. Deze grote auto, voorzien van 2.5i 24V motor, was de eerste limousine in het e-segment van Honda. In Noord Amerika en Hong Kong werd dit model onder de luxe naam Acura aangeboden. Na het uitbrengen van het sedan model kwam ook de Honda Legend coupe op de markt. Vooral de tweede generatie Legend, en dan met name de coupe, heeft zich ontwikkeld tot bestverkochte Honda Legend.

Diverse modelwisselingen en motor wisselingen kwam in 2008 de Legend sedan 3.7i V6 op de markt. In 2010 stopte Honda met de Legend voor de Europese markt terwijl in Japan de vijfde generatie werd uitgebracht.  


Honda Legend sedan onderdelen

Onderdelen voor de Honda Legend sedan bestel je eenvoudig en snel in de webshop van AKR Performance. Door onze grote voorraad, snelle levering en scherpe prijzen ben je hier aan het juiste adres voor al je Honda onderdelen.
In ons assortiment vind je standaard Honda onderdelen, diverse aftermarket merken en bekende tuning artikelen. Alle onderdelen worden aan strenge tests onderworpen, alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor jouw Honda Legend sedan.

Honda Legend sedan tuning

Gaan tuning en limousine niet samen? Natuurlijk verwachten we niet dat je met jouw Legend sedan het circuit op gaat. Tuning onderdelen hebben meer functies dan het creëren van een racemonster. Het verbeteren van je auto op diverse punten zorgt voor nog meer rijplezier. Verbeter de wegligging en remmen en vergroot je veiligheid.
Bekende en betrouwbare tuning merken maken diverse onderdelen die de prestaties van je Legend sedan in alle opzichten verbeteren.  

Honda Legend sedan remmen

De remmen van je Honda Legend sedan hebben het soms zwaar. Het gewicht van deze grote auto moet effectief tot stilstand gebracht kunnen worden. Goede remmen zijn dan onmisbaar. De standaard remmen kunnen het onder zware omstandigheden af laten weten. Te hoge temperaturen verminder het remvermogen.

Sport remschijven en remblokken zijn speciaal ontworpen om deze hoge temperaturen, die vrijkomen bij het remmen, te weerstaan. Het speciale design zorgt voor een betere afvoer van warmte en remstof zodat je remmen altijd optimaal kunnen presteren.  

Onderhoud van je Honda Legend sedan

Een limousine als de Honda Legend sedan vraag om een soepele motor die comfortabel rijdt. Een goed onderhouden motor blijft topprestaties leveren en zorgt voor vele probleemloze kilometers rijplezier.
Wil je het onderhoud aan je Honda Legend sedan zelf uitvoeren dan vind je in de webshop van AKR Performance alle benodigde onderdelen, materialen en gereedschappen. Snel geleverd en tegen de scherpste prijs.

Het onderhouden van je Legend sedan liever uitbesteden aan de professional? In onze werkplaats staan ervaren monteurs klaar om alle voorkomende werkzaamheden aan je legend uit te voeren. Als Honda specialist weten wij precies van jouw Legend nodig heeft. Elke onderhoudsbeurt en de montage van onderdelen wordt vakkundig uitgevoerd.

Wil je meer informatie over onze Legend onderdelen? Door onze jaren lange ervaring geven wij passen advies, neem contact met ons op.