Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Logo 3 deurs Hatchback

De Honda Logo is een compact 3 deurs hatchback model. Deze auto werd geleverd van 1999 tot 2002. Er was qua motor maar 1 keus, de 1.3i. De Honda Logo was de opvolger van de oude Honda Jazz die al sinds 1986 uit het programma was geschrapt.
Halverwege het jaar 2000 werd de Honda Logo op een aantal punten aangepast. Een aantal opties werden standaard en diverse exterieur delen werden voortaan in de carrosseriekleur mee gespoten. Ook interieur kreeg een frisse update. Ondanks alle aanpassingen werd de Logo in 2002 uit het assortiment gehaald en kwam de Honda Jazz terug.

Honda Logo onderdelen

De Logo is met zijn kleine, compacte voorkomen een praktische en betrouwbare stadsauto. Betrouwbaarheid is een van Honda’s speerpunten. Een groot deel van deze betrouwbaarheid zit in de hoge kwaliteit onderdelen die gebruikt worden bij de bouw van deze auto’s. Uiteraard betekend dit niet dat er nooit meer een onderdeel vervangen hoeft te worden.

Auto’s bevatten nu eenmaal slijtage delen, wanneer een onderdeel versleten of kapot is wil je deze vervangen door een onderdeel van dezelfde kwaliteit. Je kunt kiezen voor een standaard Honda onderdeel of een aftermarket merk. Vele aftermarket onderdelen streven naar producten met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Strenge tests en de hoge eisen zorgen voor onderdelen die de kwaliteit van Honda kan evenaren. In de webshop van AKR Performance vind je alle onderdelen die je nodig hebt om jouw Honda Jazz in topconditie te houden.

Honda Logo tuning

Tuning onderdelen verbeteren de prestaties van je Honda in de breedste zin van het woord. Tuning is dus niet alleen zoveel mogelijk pk’s in je Honda zien te krijgen. Ook het verbeteren van je onderstel voor meer grip en strakkere wegligging hoort daar bij. Net als het verbeteren van de remmen. Tuning onderdelen zijn er in vele soorten. Tuning onderdelen die je Logo net wat makkelijker en soepeler op laten trekken, beter op de weg houden en sneller stil laten staan. Je vind ze bij AKR Performance.


Honda Logo remmen

Remt jouw Honda Logo voldoende? Of kan het beter? Een auto van dit formaat en met dit lage gewicht heeft in remmen in dezelfde verhouding. Deze werken prima bij normaal dagelijks gebruik. Maar vervoer je meerdere passagiers of bagage dan kunnen je remmen het zwaar krijgen. Dit is eenvoudig op te lossen door het monteren van betere remschijven en remblokken.

De remschijven en remblokken van diverse tuning merken zijn ontwikkeld om beter de warmte die vrijkomt bij het remmen af te voeren. Ook het remstof en gas wordt effectief afgevoerd. Daardoor blijven de remprestaties optimaal en kan je altijd op de remmen van je Honda Logo vertrouwen.

Onderhoud van je Honda Logo

Het onderhoud van je Honda Logo kan je zelf uitvoeren met de onderdelen en materialen in de webshop van AKR Performance. Bestel eenvoudig en snel online de benodigde materialen, zelfs gereedschappen vind je hier.

Laat je het onderhoud liever over aan de professional dan ben je altijd welkom in onze werkplaats. Hier staan ervaren monteurs klaar om alle voorkomende werkzaamheden aan jouw Honda Logo uit te voeren. Ook de montage van onderdelen en tuning wordt hier vakkundig uitgevoerd.

Heb je vragen over ons assortiment of wil je meer weten over de mogelijkheden met jouw Honda Logo? Neem contact met ons op.