Gratis AKR muts
Gratis AKR muts bij besteding vanaf €50,-
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda S800

De Honda S800 kan worden gezien als de voorloper van de S2000. De S800 kwam in 1966 op de markt als coupe en roadster model. De productie van deze sport auto stopte in 1970. Pas 30 jaar later bracht Honda de volgende S roadster op de markt, de Honda S2000.

De Honda S800 was Honda’s eerste auto die de 100mph (160 km/h) haalde. In 1967 werd de S800 omschreven als de snelste auto ter wereld met een 1 liter motor. Dit was vooral te danken aan de hoge toeren die de motor kon draaien, tot wel 10.000 rpm. Deze techniek haalde Honda uit hun ervaring bij het produceren van motorfietsen.

Honda S800 onderdelen

De Honda S800 is een zeldzaam verzamelobject onder Honda liefhebbers. Onderdelen voor de klassieke S800 zijn dan ook vrij zeldzaam. Als Honda specialist is AKR Performance altijd op zoek naar de beste onderdelen. In onze webshop vind je dan ook origineel Honda, aftermarket en tuning onderdelen.

Zoek onderdelen voor het onderhoud, reparatie of performance verhogende onderdelen, kijk dan in onze webshop. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor jouw Honda S800.

Als echte klassieker liefhebber sleutel je waarschijnlijk ook graag zelf. Ook daar hebben we aan gedacht. Alle gereedschappen en verbruiksproducten die je nodig kunt hebben bestel je eenvoudig online in onze shop.

Onderhoud van je Honda S800

Klassiekers, zoals de Honda S800, hebben extra zorg en aandacht nodig. De juiste onderdelen, materialen en oliën zorgen ervoor dat ze in topconditie blijven. Met het juiste onderhoud blijft je Honda de prestaties leveren die je van hem gewend bent.

Wil je het onderhoud liever uitbesteden aan de professional? In onze volledig uitgeruste werkplaats staan ervaren monteurs klaar om alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden voor je uit te voeren. Ook voor reparaties en het monteren van onderdelen ben je hier aan het juiste adres. Wij, als Honda specialist, weten precies wat jouw S800 nodig heeft.

Het onderhoud zelf uitvoeren? Bestel dan eenvoudig en snel de onderdelen, materialen en vloeistoffen online in onze webshop.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw Honda S800? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.