Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Honda Shuttle

De Honda Shuttle is de opvolger van de Honda Civic Shuttle. Deze MPV werd geproduceerd van 1995 tot 2001. Voorzien van een 2.2i of 2.3i motor zijn ze duidelijk volwassen geworden, ten opzichte van de eerdere Shuttle modellen die doorgaans een 1.4, 1.5 of 1.6 motor meekregen. Ook qua uiterlijk zijn de rechte lijnen en scherpe hoeken vervangen door meer gestroomlijnde, ronde vormen.
In 2001 stopte de productie van de Honda Shuttle. Het model werd vervangen door de Honda Stream.

Honda Shuttle onderdelen

Ben je op zoek naar onderdelen voor je Honda Shuttle dan ben je aan het goede adres bij AKR Performance, de Honda Specialist van Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar de beste onderdelen voor jouw Honda. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor het onderhouden, repareren en verbeteren van je Honda Shuttle.

Door onze grote voorraad leveren wij snel. De bestelde onderdelen heb je doorgaans de volgende werkdag al in huis. Zo ben je snel weer op weg.

Zelfs onderdelen voor het verbeteren en tunen van je Honda Shuttle vind je in onze webshop. Vervang het standaard luchtfilter voor een K&N vervangingsfilter voor optimale luchttoevoer. Monteer veerpootbruggen om de wegligging te verbeteren. En met onze interieur en exterieur onderdelen geef je jouw Shuttle een persoonlijke uitstraling en verhoog je het comfort.  

Onderhoud van je Honda Shuttle

Elke auto, hoe betrouwbaar ook, heeft onderhoud nodig om de prestaties te blijven leveren die je van hem gewend bent. Om ervoor te zorgen dat je Honda Shuttle net zo betrouwbaar blijft leveren wij uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit. Elk onderdeel wordt uitvoerig getest voor het op de markt komt.

Voor het onderhouden van je Honda Shuttle kies je bekende en betrouwbare merken. Uiteraard vind je deze in de webshop van AKR Performance. Alle benodigde onderdelen, materialen en vloeistoffen voor het onderhouden van je Shuttle bestel je eenvoudig en snel online.

Laat je het onderhoud liever uitvoeren door een professional? In onze werkplaats ben je van harte welkom voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, reparaties en het monteren van onderdelen. Ervaren monteurs weten precies wat jouw Honda Shuttle nodig heeft om in topvorm te blijven.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.