Prefer to shop in your own language?

How-To - Startpunt voor elke Honda Bezitter

Hier vind je alles rondom Tuning & Onderhoud van Honda’s!

Snel naar


Startgids

Heb je een Honda en wil je deze verbeteren? Maar geen idee wat de mogelijkheden zijn? In deze startgids vertellen we wat je allemaal kunt verbeteren aan je Honda.

Je honda verbeteren? Begin hier!

Gelijk de diepte in? Hieronder vind je verdiepende informatie rondom wegligging & remmen, performance tuning, uiterlijke verbetering en onderhoud.

 


Remmen

Wegligging & Remmen verbeteren

Je Honda tunen? Dan begin je met het verbeteren van de wegligging en remmen. Want hoe wil je al dat nieuwe vermogen op de weg krijgen zonder een goede wegligging? En als je dan eenmaal weg lanceert, dan wil je natuurlijk ook weer veilig en op tijd kunnen stoppen.

Hier vind je alles rondom het verbeteren van je wegligging en stopping power.

 


Tuning

Performance Tuning

Mooi! Nu je je wagen hebt voorzien van excellente wegligging en uitmuntende remmen kunnen we het hebben over PK's, KW's en DB's. Let's go! BROAP!!

 


Bumpers

Uiterlijk & Aerodynamica

Extra downforce nodig? Met aerodynamica aanpassingen verbeter je ook nog eens de looks van je auto. 2 vliegen in 1 klap!

 


Onderhoud

Honda Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk om je Honda in topconditie te houden. Volg deze stappen om je Honda betrouwbaar te laten.

 

Als Hondarijder wil je het beste voor je auto. Een Honda is een van de betrouwbaarste auto’s. Zeker als je hem van goede onderdelen voorziet en regelmatig onderhoudt. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je Honda genieten. Gelukkig zijn er heel veel onderdelen te krijgen. 

Wil je de performance van je Honda naar een volgend level brengen, dan gaat een turbo je daar zeker bij helpen. Maar hoe werkt zo’n turbo eigenlijk en wat heb je allemaal nodig om deze op je Honda motor te zetten? Daar gaan we in deze blog dieper op in.

Als je alleen al kijkt naar de motorolie-lijn al van MPM, zijn er al genoeg keuzes te maken. Hoe weet je zeker dat je de goede kiest?

Het chassis- en het remsysteem zijn een nauw verbonden duo, dat essentieel is voor de veiligheid. We gaan hier dieper in op het belang van chassisonderdelen in combinatie met een remsysteem en hoe ze samenwerken om een veilige rijervaring te waarborgen.