TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Klantenservice

Bezorgen & afhalen

Per product wordt aangegeven wat de verzendtijd is, daar bovenop komt de levertijd. De levertijd in Nederland en België is doorgaans 1 werkdag.

Voorraadstatussen

Hieronder vind je een overzicht en uitleg van onze voorraadstatussen.

Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Product is voorradig in ons magazijn. Is de bestelling én betaling bij ons binnen voor 15:30? Dan wordt de bestelling dezelfde (werk)dag verzonden. Na 15:30 besteld? Dan wordt de bestelling de volgende (werk)dag verzonden. 

Verzendklaar in 1 werkdag
Product is niet voorradig en wordt na ontvangst van je betaling direct besteld bij onze leverancier. We ontvangen het product (normaliter) binnen 1 (werk)dag en streven ernaar het product dezelfde dag nog te verzenden.

Verzendklaar in 2-3 werkdagen
Product is niet voorradig en wordt na ontvangst van je betaling direct besteld bij onze leverancier. We ontvangen het product (normaliter) binnen 3 (werk)dagen en streven ernaar het product dezelfde dag nog te verzenden.

Verzendklaar in 4-5 werkdagen
Product is niet voorradig en wordt na ontvangst van je betaling direct besteld bij onze leverancier. We ontvangen het product (normaliter) binnen 5 (werk)dagen en streven ernaar het product dezelfde dag nog te verzenden.

Verzendklaar in 6-10 werkdagen
Product is niet voorradig en wordt na ontvangst van je betaling direct besteld bij onze leverancier. We ontvangen het product (normaliter) binnen 10 (werk)dagen en streven ernaar het product dezelfde dag nog te verzenden.

Verzendklaar in 5-6 weken
Product is niet voorradig en wordt na ontvangst van je betaling direct besteld bij onze leverancier. We ontvangen het product (normaliter) binnen 6 weken en streven ernaar het product dezelfde dag nog te verzenden.
 
Bestel je meerdere producten tegelijk en is één van de producten niet voorradig?
Dan geldt voor de hele bestelling de levertijd van dit niet voorradige product. Neem contact met ons op als je alvast een deel van de bestelling wilt ontvangen.
 
Afwijking verwachte levertijd:
Het komt voor dat een product eerder geleverd wordt dan de levertijdindicatie aangeeft. Het komt ook voor dat de levertijd langer is dan de levertijdindicatie aangeeft. Oorzaken kunnen zijn: het transport dat vertraging oploopt door douanecontrole. De fabrikant die tijdelijk de vraag niet aan kan.

De betaalmethode die je kiest bij het afronden van je bestelling kan invloed hebben op de levertijd. Wanneer je kiest voor “betalen via banktransfer” duurt het soms 1-3 werkdagen voordat de betaling door ons ontvangen is. Dit kan oplopen tot 4 werkdagen wanneer je betaalt vanaf een buitenlandse bankrekening.

Als het om tijdelijke levertijdafwijkingen gaat, veroorzaakt door leveranciers/fabrikanten/douane, dan wordt de levertijdindicatie op onze site niet aangepast. Er wordt in dit geval altijd contact met je opgenomen.

Bezorgdienst:

Onze pakketten worden bezorgd door DPD en UPS.

Vrijwel alle producten in de webshop liggen bij ons op voorraad. Deze kun je in de meeste gevallen de volgende dag afhalen in onze shop in Harderwijk. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open van 08:00 - 17:00 uur.

Zeker weten dat je bestelling klaar ligt? Bel ons dan van te voren even.

Ja, dat is mogelijk. Je kan dit opgeven bij je bestelling.

Je kan er dus ook voor kiezen om je bestelling te laten afleveren op je werk of bij iemand anders.

Betalen

AKR Performance biedt de volgende betalingsmogelijkheden:

 • iDEAL
 • AfterPay
 • Creditcard
 • Paypal
 • Przelewy24
 • Bancontact
 • KBC/CBC Payment
 • Belfius
 • GiroPay
 • Sofort Banking
 • Banktransfer - Zelf overboeken via de bank (levertijd kan hierdoor 1-3 werkdagen langer duren)

 

Bankgegevens

AKR Performance B.V. te Harderwijk

ING Bank

BIC: INGBNL2A

IBAN: NL04INGB0007697092

 

Paypal

Paypal: info@akr-performance.nl

De aankoopfactuur geldt ook als je garantiebewijs. Bewaar deze daarom goed.

 

Heb je een AKR Performance account?

In je AKR Performance account kun je al je aankopen terugvinden. Handig! Zo heb je alles op 1 plek.

Wil je een kopie van je factuur? Dat kan! Stuur ons een mail met de datum van je aankoop en je contactgegevens. Dan sturen wij je de factuur zo snel mogelijk op.

Retourneren

Retouren

Het artikel kan je heel gemakkelijk ruilen of retourneren met het retourformulier

 • Meld de retour aan via het retourformulier. Je ontvangt na het invullen een persoonlijk retournummer.
 • Schrijf het retournummer op en doe het bij de doos in. Zo weten we van wie de retour afkomstig is en kunnen we hem sneller verwerken.
 • Retour sturen kan op eigen kosten naar het volgende adres:
  AKR Performance
  Noorderbreedte 14
  3845 MB Harderwijk
  Nederland
 • Wanneer wij je retour ontvangen hebben zullen we deze binnen 5 werkdagen controleren en, afhankelijk van je wens, je geld terugstorten of het artikel ruilen.

Houd er rekening mee dat wij beschadigde producten of producten zonder de standaard verpakking niet kunnen terugbetalen.

 


Mijn product is defect, beschadigd of werkt niet goed. Wat nu?

Heeft u een defect of beschadigd artikel ontvangen? Of past het artikel niet? Stuur in dit geval altijd eerst een e-mail naar onze klantenservice. Geef in de e-mail duidelijk aan wat er niet klopt en stuur indien relevant een foto mee.

Past het artikel niet?
Stuur het chassisnummer van uw auto mee. Dan kunnen wij je beter helpen.

 


 

Herroepingsrecht

Bij levering van producten:

1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

 2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de standaard staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

Bij levering van diensten:

3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

5. Terugbetaling geschiedt binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst.

 

Garantie

Ja, Bij AKR Performance krijg je altijd 2 jaar garantie op je producten.

Aanspraak maken op de garantie? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Zo kunnen we je het beste helpen.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. We zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

 

Onze gegevens:

AKR-Performance

Noorderbreedte 14

3845 MB  Harderwijk

Email: info@akr-performance.com

 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar AKR-Performance bij is aangesloten.

Onderhoud, Tuning, Reparatie & Montage

Ja, dat kan in de werkplaats van AKR Performance. Door onze jarenlange ervaring en passie voor Acura's en Honda's weten we als geen ander hoe de meeste modellen in elkaar steken.

Wil je jouw Honda bij ons laten onderhouden, tunen en/of repareren? Via info@akr-autoservice.nl kun je terecht voor al je vragen. Ook kun je via dit mail-adres een afspraak maken.

 

Tarief

Ons werkplaats tarief is € 65,00 incl. BTW per uur.

 

Adres

AKR Performance B.V.

Noorderbreedte 14

3845 MB Harderwijk

E-mail: info@akr-autoservice.nl (Alleen voor vragen en/of afspraken voor onze werkplaats)

Ja, dat kan altijd in de werkplaats van AKR-Perfomance. Door onze jarenlange ervaring en passie in Honda auto tuning, weten we als geen ander hoe de onderdelen in elkaar steken.

Het is ook mogelijk om in onze werkplaats te komen voor onderhoud en reparaties aan je Honda. Ons werkplaats tarief is € 65,00 incl. BTW per uur.

 

Honda Modelinformatie

Informatie over jouw Honda? Bekijk onze Honda Modelinformatie pagina

The first three characters uniquely identify the manufacturer of the vehicle using the World Manufacturer Identifier (WMI) code. There are 2 methods for determining the WMI.

WMI Method 1

WMI Method 2

 

WMI Method 1

1st Character: Country of Origin

A = South Africa, Ivory Coast

B = Angola, Kenya, Tanzania

C = Benin, Madagascar, Tunisia

D = Egypt, Morocco, Zambia

E = Ethiopia, Mozambique

F = Ghana, Nigeria

J = Japan

K = Sri Lanka, Israel, South Korea

L = China

M = India, Indonesia, Thailand

N = Pakistan, Turkey

P = Philippines, Singapore, Malaysia

R = United Arab Emirates, Taiwan, Vietnam

S = Great Britain, Germany, Poland

T = Switzerland, Czech Republic, Hungary, Portugal

U = Denmark, Ireland, Romania, Slovakia

V = Austria, France, Spain, Yugoslavia, Croatia, Estonia

W = Germany

X = Bulgaria, Greece, Netherlands, Russia, Luxembourg

Y = Belgium, Finland, Malta, Sweden, Norway, Belarus, Ukraine

Z = Italy, Slovenia, Lithuania

1 = USA

2 = Canada

3 = Mexico, Costa Rica, Cayman Islands

4 = USA

5 = USA

6 = Australia

7 = New Zealand

8 = Argentina, Chile, Ecuador, Peru, Venezuela

9 = Brazil, Colombia, Paraguay, Uruguay, Trinidad & Tobago

 

2nd Character: Make/Manufacturer

A = Audi, Jaguar

B = BMW, Dodge

C = Chrysler

D = Mercedes

G = General Motors

H = Honda

L = Lincoln

M = Mercury

N = Nissan

P = Plymouth

T = Toyota

V = Volvo, VW

1 = Chevrolet

2 = Pontiac

3 = Oldsmobile

4 = Buick

5 = Pontiac

6 = Cadillac

7 = General Motors (Canada)

8 = Saturn

 

Some manufacturers use the third character as a code for a vehicle category (e.g., bus or truck), a division within a manufacturer, or both.

3rd Character: Vehicle Type

F = Honda Motorcycle, Built in USA

G = Honda Passenger Vehicle, Built in USA/Canada/Mexico/China

H = Acura Passenger Vehicle, Built in Canada

H = Honda Passenger Vehicle, Built in UK

J = Honda Light Duty Truck, Built in Canada

K = Honda Multi-purpose passenger vehicle, Built in Canada

L = Honda Multi-purpose passenger vehicle, Built in Japan

M = Honda Passenger Vehicle, Built in Japan

N = Honda Multi-purpose passenger vehicle, Built in USA

N = Acura Multi-purpose passenger vehicle, Built in Canada

P = Honda Light Duty Truck, Built in USA

R = Honda Passenger Vehicle, Built in Indonesia

S = Honda Passenger Vehicle, Built in UK

1 = Honda Motorcycle, Built in Mexico

2 = Honda Motorcycle, Built in Japan

3 = Honda ATV, Built in Japan

4 = Acura Passenger Vehicle, Built in Japan

 

WMI Method 2:

The first character still represents the country of origin. The second character no longer represents the Make/Manufacturer, and the third character no longer represents the vehicle type. Instead, the second and third characters are combined with the first character to make a generic code.

 

1st through 3rd Characters:

LUC = Honda Automobile (China)

MRH = Honda Automobile (Thailand)

RKT = Honda Automobile (Taiwan)

VTM = Honda Motorcycle (Spain)

YC1 = Honda Motorcycle (Belgium)

ZDC = Honda Motorcycle (Italy)

19U = Acura CL & TL (1999+)

478 = Honda ATV (USA)

4S6 = Honda Passport (All)

5FN = Honda Odyssey (2002+) & Pilot (2005+)

5FP = Honda Ridgeline (2009+)

5J6 = Honda Element (All) and Honda CR-V

5J8 = Acura RDX (All)

93H = Honda Automobile (Brazil)

9C2 = Honda Motorcycle (Brazil)

 

The 4th through 9th characters in the VIN are the Vehicle Descriptor Section (VDS). This is used, according to local regulations, to identify the vehicle type and may include information on the platform used, the model, and the body style. Each manufacturer has a unique system for using this field. Most manufacturers since the 1980s have used the 8th digit to identify the engine type whenever there is more than one engine choice for the vehicle.

 

4th and 5th Characters: Car Line & Engine - Chassis Code (1981-1986)

 

6th Character: Transmission Type (1981-1986)

2 = Semi-Hondamatic

3 = 3 Speed Automatic

4 = 4 Speed Manual

5 = 5 Speed Manual

6 = 6 Speed Manual (5 Speed Manual w/ Super Low Gear)

7 = 4 Speed Automatic

 

4th through 6th Characters: Car Line & Engine - Chassis Code (1987+)

 

7th Character: Body Type (1981-1986)

2 = 2-door Coupe

3 = 3-door Hatchback

4 = 4-door Sedan

5 = 5-door Wagon

 

7th Character: Body Type & Transmission (1987-2009)

1 = 2 Door Convertible, Manual

1 = 2 Door Coupe, Manual

2 = 2 Door Coupe, Automatic or CVT

3 = 3 Door Hatchback, Manual

4 = 3 Door Hatchback, Automatic or CVT

5 = 4 Door Sedan, Manual

6 = 4 Door Sedan, Automatic or CVT

6 = 4 Door Truck, Automatic or CVT

7 = 5 Door Wagon, Manual

7 = 5 Door SUV, Manual

8 = 5 Door Wagon, Automatic or CVT

8 = 5 Door Minivan, Automatic or CVT

8 = 5 Door SUV, Automatic or CVT

 

7th Character: Body Type & Transmission (2010+)

A = 2 Door Convertible, Manual

A = 2 Door Coupe, Manual

B = 2 Door Coupe, Automatic or CVT

C = 3 Door Hatchback, Manual

D = 3 Door Hatchback, Automatic or CVT

E = 4 Door Sedan, Manual

F = 4 Door Sedan, Automatic or CVT

F = 4 Door Truck, Automatic or CVT

G = 5 Door Wagon, Manual

G = 5 Door SUV, Manual

H = 5 Door Wagon, Automatic or CVT

H = 5 Door Minivan, Automatic or CVT

H = 5 Door SUV, Automatic or CVT

 

8th Character: Grade - Trim Level

 

9th Character: Check Digit

 

The 10th through 17th characters are used as the Vehicle Identifier Section (VIS). This is used by the manufacturer to identify the individual vehicle in question. This may include information on options installed or engine and transmission choices, but often is a simple sequential number.

 

10th Character: Model Year

A = 1980

B = 1981

C = 1982

D = 1983

E = 1984

F = 1985

G = 1986

H = 1987

J = 1988

K = 1989

L = 1990

M = 1991

N = 1992

P = 1993

R = 1994

S = 1995

T = 1996

V = 1997

W = 1998

X = 1999

Y = 2000

1 = 2001

2 = 2002

3 = 2003

4 = 2004

5 = 2005

6 = 2006

7 = 2007

8 = 2008

9 = 2009

A = 2010

(I, O, Q, U, Z, and 0 are not used)

 

11th Character: Assembly Plant

A = Marysville, Ohio, USA

B = Lincoln, Alabama, USA

B = Aalst, Belgium

C = Alliston, Ontario, Canada

C = Saitama or Sayama, Japan

D = Guadalajara, Mexico

E = Greensburg, Indiana, USA

E = Montesa, Spain

F = Atessa, Italy

F = Ping Tung Factory, Taiwan

H = Alliston, Ontario, Canada

J = Karawang Factory, Indonesia

K = Kumamoto, Japan

L = East Liberty, Ohio, USA

M = Hamamatsu, Japan

P = Ayutthaya Factory, Thailand

R = Manaus, Brazil

S = Suzuka, Japan

T = Tochigi, Japan

U = Swindon, England

X = El Salto, Mexico

Z = Sao Paulo, Brazil

1 = Manaus, Brazil

2 = Guangzhou Factory, China

3 = Huangpu Guangzhou Factory, China

4 = Timmonsville, South Carolina, USA

The 12th through 17th characters represent the Production Sequence Number. It starts at 000001 and goes up with each vehicle produced.

 

12th Character: Market Specification Number

While still part of the Production Sequence Number, this digit can vary based on market.

B53P        Celestial blue pearl

B92P        Night hawk black pearl

GY15P     Samba green pearl

NH0         Championship white

NH503P   Granada black pearl

NH538     Frost white

NH583M  New vogue silver metallic

NH592P   Starlight black pearl

NH614M  Titan silver metallic

NH623M  Satin silver metallic

R502        Vesuvio red

R81          Milano red

Y56           Sunlight yellow

B62P        Captiva blue pearl

B63P        Harvard blue pearl

BG28P     Tahitian green pearl

NH526M  Flint black metallic

NH537M  Pewter gray metallic

NH550M  Vogue silver metallic

NH575M  Thunder gray metallic

G71P        Lausanne green pearl

G66P        Barcelona green pearl

B35M        Montreal blue metallic

NH512      Polar white

NH512Z   Polar white Z

R63           Rio red

NH95M     Blade silver metallic

G82P        Cypress green pearl

B74P        Adriatic blue pearl

BG33P      Paradise blue/green pearl

B507P      Arctic blue pearl

NH565      Grand prix white

De linker- en rechterzijden worden bepaald vanuit de positie dat je in de auto zit. Met het gezicht naar de voorzijde van de auto gericht.

LHD = Left Hand Drive (links gestuurde auto) Op het Europese vaste land rijd je rechts met links gestuurde auto's en is links bestuurderszijde en rechts passagierszijde
RHD = Right Hand Drive (rechts gestuurde auto) In bijvoorbeeld Australië, Engeland en Japan rijd je links in rechts gestuurde auto's en is rechts bestuurderszijde en links passagierszijde.

Wanneer je dus onderdelen besteld is bijvoorbeeld het linker voorwiel altijd dezelfde, ongeacht in wat voor een auto je rijd. Heb je vloermatten nodig voor een Japanse auto moet je er op letten dat er word aangegeven dat ze bedoeld zijn voor een RHD auto.
Wij zijn een Nederlands bedrijf dus tenzij anders aangegeven zijn alle onderdelen die hierin verschillen bedoeld voor LHD auto’s.

Privacyverklaring AKR Performance B.V.

Laatst bijgewerkt: December 2021

 

Uw privacy is voor AKR Performance B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.akr-performance.com allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met AKR Performance B.V..

 

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

 • Onze betalingsprovider Mollie
 • Ons postbedrijf DPD, UPS en PostNL

 

 

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, ip-adres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie voor zes maanden.

 

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

 

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

 

Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, factuuradres en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

 

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

 • per post
 • per e-mail
 • via social media
 • per telefoon

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

 

Locatiegegevens

Soms is het nodig voor onze webwinkel www.akr-performance.com om te achterhalen op welke plek u bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als u dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op uw telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

 

Advertenties

Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

 

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

 

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

 

U hebt de volgende rechten:

uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

het laten corrigeren van fouten het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens intrekken van toestemming bezwaar maken tegen een bepaald gebruik. Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

AKR Performance B.V.

Noorderbreedte 14

3845 MB Harderwijk

info@akr-performance.com

Verzendkosten

Hieronder vind je alle verzendkosten voor elk land waar wij naartoe verzenden. Staat je land er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Verzendkosten per land

Australië
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
België
DPD
Briefpost: € 9,95
Standaard pakket: € 9,95
Medium pakket: € 9,95
Groot pakket: € 9,95
Extra groot pakket: € 69,00
UPS
Standaard pakket: € 15,95
Medium pakket: € 15,95
Bulgarije
DPD
Briefpost: € 29,95
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Groot pakket: € 29,95
Extra groot pakket: € 89,00
UPS
Standaard pakket: € 44,99
Medium pakket: € 44,99
Canada
UPS
Standaard pakket: € 79,00
Medium pakket: € 79,00
Cyprus
UPS
Standaard pakket: € 68,99
Medium pakket: € 68,99
Groot pakket: € 89,95
Denemarken
DPD
Briefpost: € 17,95
Standaard pakket: € 17,95
Medium pakket: € 17,95
Groot pakket: € 17,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Duitsland
DPD
Briefpost: € 9,95
Standaard pakket: € 9,95
Medium pakket: € 9,95
Groot pakket: € 9,95
Extra groot pakket: € 69,00
UPS
Standaard pakket: € 12,95
Medium pakket: € 12,95
Estland
DPD
Briefpost: € 24,95
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
Groot pakket: € 24,95
Extra groot pakket: € 89,00
UPS
Standaard pakket: € 39,95
Medium pakket: € 39,95
Finland
DPD
Briefpost: € 24,95
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
Groot pakket: € 24,95
Extra groot pakket: € 89,00
UPS
Standaard pakket: € 27,50
Medium pakket: € 27,50
Finland (Aland Eilanden)
UPS
Standaard pakket: € 39,00
Medium pakket: € 39,00
Groot pakket: € 59,00
Frankrijk
DPD
Briefpost: € 14,95
Standaard pakket: € 14,95
Medium pakket: € 14,95
Groot pakket: € 14,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 18,95
Medium pakket: € 18,95
Gibraltar
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Groot pakket: € 149,00
Griekenland
DPD
Briefpost: € 39,95
Standaard pakket: € 39,95
Medium pakket: € 39,95
Groot pakket: € 39,95
Extra groot pakket: € 99,00
UPS
Standaard pakket: € 44,95
Medium pakket: € 44,95
Guadeloupe
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Hongarije
DPD
Briefpost: € 19,95
Standaard pakket: € 19,95
Medium pakket: € 19,95
Groot pakket: € 19,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 39,95
Medium pakket: € 39,95
Ierland
DPD
Briefpost: € 19,95
Standaard pakket: € 19,95
Medium pakket: € 19,95
Groot pakket: € 19,95
Extra groot pakket: € 99,00
UPS
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
IJsland
DPD
Standaard pakket: € 59,00
Medium pakket: € 59,00
Groot pakket: € 59,00
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Italië
DPD
Briefpost: € 24,95
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
Groot pakket: € 24,95
Extra groot pakket: € 89,00
UPS
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Kroatië
DPD
Briefpost: € 29,95
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Groot pakket: € 29,95
Extra groot pakket: € 89,00
UPS
Standaard pakket: € 39,95
Medium pakket: € 39,95
Letland
DPD
Briefpost: € 24,95
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
Groot pakket: € 24,95
Extra groot pakket: € 89,00
UPS
Standaard pakket: € 39,95
Medium pakket: € 39,95
Liechtenstein
DPD
Briefpost: € 39,95
Standaard pakket: € 39,95
Medium pakket: € 39,95
Groot pakket: € 39,95
Extra groot pakket: € 99,00
UPS
Standaard pakket: € 49,95
Medium pakket: € 49,95
Litouwen
DPD
Briefpost: € 29,95
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Groot pakket: € 29,95
Extra groot pakket: € 89,00
UPS
Standaard pakket: € 39,95
Medium pakket: € 39,95
Luxemburg
DPD
Briefpost: € 12,50
Standaard pakket: € 12,50
Medium pakket: € 12,50
Groot pakket: € 12,50
Extra groot pakket: € 69,00
UPS
Standaard pakket: € 15,95
Medium pakket: € 15,95
Macedonie
UPS
Standaard pakket: € 89,00
Medium pakket: € 89,00
Groot pakket: € 109,00
Malta
UPS
Standaard pakket: € 85,00
Medium pakket: € 85,00
Groot pakket: € 99,00
Martinique
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Mauritius
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Moldavië
UPS
Standaard pakket: € 74,00
Medium pakket: € 74,00
Groot pakket: € 99,00
Monaco
DPD
Briefpost: € 19,95
Standaard pakket: € 19,95
Medium pakket: € 19,95
Groot pakket: € 19,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Montenegro
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Montserrat
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Nederland
DPD
Briefpost: € 6,95 (gratis vanaf: € 50,00)
Standaard pakket: € 6,95 (gratis vanaf: € 175,00)
Medium pakket: € 6,95 (gratis vanaf: € 175,00)
Groot pakket: € 6,95 (gratis vanaf: € 175,00)
Extra groot pakket: € 69,00
UPS
Standaard pakket: € 8,95
Medium pakket: € 8,95
Nieuw-Caledonië
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Noord Ierland
UPS
Standaard pakket: € 35,09
Medium pakket: € 35,09
Groot pakket: € 35,09
Noorwegen
Oostenrijk
DPD
Briefpost: € 15,95
Standaard pakket: € 15,95
Medium pakket: € 15,95
Groot pakket: € 15,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
Polen
DPD
Briefpost: € 19,95
Standaard pakket: € 19,95
Medium pakket: € 19,95
Groot pakket: € 19,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Portugal
DPD
Briefpost: € 24,95
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
Groot pakket: € 24,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
Réunion
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Roemenië
DPD
Briefpost: € 29,95
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Groot pakket: € 29,95
Extra groot pakket: € 89,00
UPS
Standaard pakket: € 39,95
Medium pakket: € 39,95
Groot pakket: € 59,95
Rusland
UPS
Standaard pakket: € 106,61
Medium pakket: € 106,61
San Marino
UPS
Standaard pakket: € 49,95
Medium pakket: € 49,95
Groot pakket: € 69,95
Servië
UPS
Standaard pakket: € 79,00
Medium pakket: € 79,00
Slovenië
DPD
Briefpost: € 24,95
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
Groot pakket: € 24,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 39,95
Medium pakket: € 39,95
Slowakije
DPD
Briefpost: € 19,95
Standaard pakket: € 19,95
Medium pakket: € 19,95
Groot pakket: € 19,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 39,95
Medium pakket: € 39,95
Spanje
DPD
Briefpost: € 24,95
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
Groot pakket: € 24,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Spanje (Canarische Eilanden)
UPS
Standaard pakket: € 59,00
Medium pakket: € 59,00
Groot pakket: € 79,00
Suriname
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Tsjechië
DPD
Briefpost: € 19,95
Standaard pakket: € 19,95
Medium pakket: € 19,95
Groot pakket: € 19,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Vaticaanstad
UPS
Standaard pakket: € 49,95
Medium pakket: € 49,95
Groot pakket: € 69,95
Verenigd Koningkrijk
UPS
Standaard pakket: € 35,09
Medium pakket: € 35,09
Groot pakket: € 48,34
Verenigde Arabische Emiraten
UPS
Standaard pakket: € 62,50
Medium pakket: € 62,50
Verenigde Staten
UPS
Standaard pakket: € 129,00
Medium pakket: € 129,00
Zweden
DPD
Briefpost: € 24,95
Standaard pakket: € 24,95
Medium pakket: € 24,95
Groot pakket: € 24,95
Extra groot pakket: € 79,00
UPS
Standaard pakket: € 29,95
Medium pakket: € 29,95
Zwitserland
UPS
Standaard pakket: € 49,00
Medium pakket: € 49,00
Groot pakket: € 69,00

Contactgegevens

AKR-Performance.nl
Noorderbreedte 14
3845 MB Harderwijk
Nederland
info@akr-performance.com

Openingstijden
maandag t/m vrijdag van 8:00 - 17:00

Bereken routeNeem contact op