Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

AeroCatch

AeroCatchAerocatch heeft de nieuwe standaard gezet voor de 21ste eeuw. Aerocatch levert bevestigingsmiddelen voor de motorsport en diverse speciale voertuigen, waaronder natuurlijk jouw getunede Honda. Motorkappinnen van hoge kwaliteit, in Engeland geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd.

Aerocatch Hood pins

Met hood pins van Aerocatch weet je zeker dat je carbon motorkap op zijn plek blijft zitten. Wanneer je een aftermarket motorkap monteert is het aan te raden deze goed vast te zetten. Door het lichtere gewicht kan de wind onder de kap slaan met alle gevolgen van dien. Met Aerocatch hood pins weet je zeker dat jouw motorkap netjes op zijn plek blijft zitten.
Daarnaast geven ze een nog strakkere look aan de nieuwe motorkap van je Honda. Door het design zijn ze super aerodynamisch en liggen ze mooi vlak op de motorkap. En dan kan je ook nog kiezen of je deze hood pins met of zonder slot wil.


Aerocatch online bestellen

Aerocatch hood pins bestel je eenvoudig online in de webshop van AKR Performance. Heb je vragen of wil je meer informatie over de producten van Aerocatch? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag. 
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 138,85(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 4-5 werkdagen
€ 147,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 4-5 werkdagen
€ 133,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 4-5 werkdagen
€ 188,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 4-5 werkdagen
1