Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Airtex

Airtex

Airtex Honda elektronica

Airtex maakt elektronica onderdelen voor Honda. Ze zijn één van 's werelds grootste fabrikanten met een zeer gevarieerd aanbod van standaard apparatuur en reserveonderdelen. Ze maken diverse componenten die helpen bij de controle van ontsteking, brandstoftoevoer, emissies en nog veel meer.

Airtex Honda sensors en kleppen

Airtex levert een divers assortiment aan Honda sensors. ABS sensors voor de juiste werking van de remmen. Detonatie sensors om motorschade te voorkomen. MAP sensors en diverse temperatuursensors.
Maar ook diverse kleppen en schakelaars om je Honda motor beter te laten werken worden hier ontwikkeld. Zoals de PCV klep, EACU klep, oliedruk schakelaar en de IACV klep.

Airtex bobine en bougiekabel set

Bougiekabels en pen bobines zijn ook te vinden in de lange lijst onderdelen van Airtex. Elk component is ontworpen om op zijn minst een ultranauwkeurige pasvorm te hebben. En minimaal de prestatie te leveren die de standaard bobine of bougiekabel ook levert. Airtex ingenieurs gebruiken de nieuwste technologieën voor het ontwerpen van OEM producten. Door te kiezen voor Airtex doe je meer dan het oplossen van een probleem, je kiest voor betere producten voor je Honda.

Airtex elektronica onderdelen online

Airtex elektronica onderdelen voor je Honda bestel je gemakkelijk online in onze webshop. Heb je meer informatie nodig, aarzel dan niet en neem contact met ons op. 
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 20,00(Incl. 21% BTW)
Op aanvraag
Momenteel niet op voorraad
Meer info
€ 15,85(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
€ 21,10(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 16,30(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 8,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
1