Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

ASR

ASR

ASR Subframe brace

ASR is het merk achter de subframe braces die steeds meer in de Honda tuning wereld gebruikt worden. De eerste subframe brace die ASR maakte kwam uit zijn eigen garage. Het begon met een bar voor de Civic EK9. Na veel testen zagen steeds meer mensen het nut in van een subframe brace en werd dit product een essentiële upgrade van het onderstel van de Honda Civic. Vanaf dat moment was het bedrijf A-Spec Racing (ASR) een feit.

Honda ASR Subframe brace

Een Honda ASR Subframe brace versterkt het subframe en voorkomt scheuren. Vooral bij het gebruik van sterkere, dikkere stabilisatorstangen komt er extra veel kracht te staan op het plaatwerk rond het subframe van je Honda. Deze brace beperkt de torsiekracht en vergroot het contact gebied waardoor het geheel sterker wordt en de wegligging nog verder verbeterd.

De Honda ASR Subframe brace is volledig bolt-on en de nummer 1 keus van serieuze Honda tuning liefhebbers en race teams wereldwijd.

Bestel je ASR brace online

De ASR subframe bar is eenvoudig online te bestellen in de webshop van AKR Performance en is in meerdere kleuren leverbaar. Wil je de wegligging van je Honda nog verder verbeteren dan is dit product echt iets voor jou.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren je graag. 
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .