TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Autoglym

AutoglymAutoglym is het merk met een brede lijn poets- en autoverzorgingsmiddelen. In  1965 begon Autoglym de zoektocht naar de meest revolutionaire onderhoudsproducten voor auto’s. Autowas en poetsmiddelen waren toen een moeilijk en moeizaam proces.  

Maar al snel groeide hun trouwe aanhang onder professionele gebruikers. Ze waren onder de indruk van de finish en het gebruiksgemak van de Autoglym poetsmiddelen.  

 Met Super Resin Polish werd die showroom shine, die normaal alleen voor de autohandelaar beschikbaar was, voor het grote publiek vrijgegeven. Ondertussen heeft Autoglym de wereld veroverd en worden deze  autoverzorgingsmiddelen overal ter wereld verkocht en gebruikt.

Autoglym laat je Honda glimmen

Autoglym heeft meer dan 100 producten in het assortiment. Voor elke Honda liefhebber is er een geschikt was, poets of beschermingsmiddel.
Bij Autoglym weten ze wat passie voor auto’s inhoudt en alles wat ze doen is er op gericht om de beste producten te maken voor een werkelijk schitterende finish waar je trots op kunt zijn.

En omdat wij weten hoe graag de echte Honda liefhebbers, tuners en stylers hun Honda zien glimmen, hebben wij de Autoglym producten opgenomen in ons assortiment.

Bestel je autoverzorgingsproducten online

In de webshop van AKR Performance is een breed assortiment te vinden aan Honda onderdelen. Hierbij mogen de autoverzorgingsproducten natuurlijk niet ontbreken.
Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op.
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 20,35(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
€ 28,50(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 67,65(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 4-5 werkdagen
€ 15,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 4-5 werkdagen
€ 42,75(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 4-5 werkdagen
€ 81,95(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
€ 16,70(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 4-5 werkdagen
1