Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Buddyclub

BuddyclubBuddyclub, opgericht in Japan, ontstond in 1990 uit de droom het grootste en beste performance auto onderdelen merk ter wereld te worden. Buddyclub levert een breed assortiment tuning onderdelen voor Honda en andere Japanse merken. Hun jaren lange, succesvolle ervaringen op Japanse en Aziatische circuits is terug te zien in hun producten.

Deze ongekende kennis en ervaring zorgt ervoor dat Buddyclub voorop loopt in de wereld van high performance onderdelen voor straat en circuit gebruik.

Buddyclub voor Honda


Honda tuning onderdelen in overvloed in het assortiment van Buddyclub. Het onderstel van je Honda kan aangepast worden met onder andere camber kits, draagarmen en een schroefset. De standaard Honda uitlaat verwisseld voor een Buddyclub cat-back systeem en uitlaat spruitstuk voor betere afvoer van de uitlaatgassen.

Motor onderdelen als titanium klepschotels en koppakkingen zijn ook terug te vinden in het assortiment. Voor het interieur van je Honda hebben ze verstelbare stoelframes, zo zit je altijd goed.

In de webshop van AKR Performance is een gedeelte van het Buddyclub assortiment te vinden. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij informeren je graag. 
 
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .