Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

DART

DARTDart is net als de meeste succesvolle bedrijven klein begonnen. In 1981 was Dart niet meer dan een dubbele garage, bureau en telefoon. Vandaag de dag is Dart uitgegroeid tot een bewezen marktleider van aftermarket cilinderkoppen, cilinderblokken en inlaatspruitstukken.

Maskin, de oprichter van Dart Machinery, is goed bekend bij race fans doordat zijn motoren meerdere NHRA Pro Stock wereldkampioenschappen en tientallen nationale evenementen wonnen. Net als vele succesvolle ondernemers heeft Maskin zijn passie voor drag racing omgezet in een bloeiend bedrijf.

Dart  motor

In de Honda wereld is Dart vooral bekend  om de motoren. En dan met name het onderblok, of cilinderblok. Deze super sterke motoren worden volop gebruikt in de (drag)racerij. 

Dart is altijd op zoek naar het beste. Alle ontwikkeling, fabricage en assemblage worden gedaan in eigen faciliteiten. Zo kan Dart de hoogste kwaliteit handhaven. Maskin zit voortdurend op de huidige ontwikkelingen in de autosport technologie. Elke nieuwe ontwikkeling wordt direct toegepast om de Dart motor onderdelen nog krachtiger, betrouwbaarder en beter te maken.    
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 3.299,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
1