Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Dynamic performance

Dynamic performanceDynamic performance is er voor de echt tuning en (drag)race liefhebber. Dynamic Performance maakte naam in de sport toen ze tijden begonnen te rijden in de 8 en 9 seconde met hun ‘stock transmission’. Uiteindelijk doken ze zelfs de 8 seconde in met 24,5 inch banden.
 
Dynamic Performance, ook bekend als DP Raceparts, levert tuning onderdelen als transmissies, aangepaste turbo kits en verschillende performance aanpassingen die jij goed kunt gebruiken op de baan.
De missie van Dynamic Performance is de hoogste kwaliteit leveren, zodat werk meteen in één keer goed is.
 

Dynamic Performance raceparts

Dat hun producten werken laat DP Raceparts op een mooie manier zien. Alle onderdelen die ze verkopen in hun online winkel zijn dezelfde onderdelen die ze gebruiken op hun eigen ESR Sport voorwiel aangedreven Honda Civic EK. Want waarom zou je andere producten gebruiken als die al bewezen performance bieden?
De producten van Dynamic Performance zijn zeer praktisch ingesteld. Zoals het vliegwiel schild waar elke dragracer op een gegeven moment naar op zoek gaat.
 
Een bedrijf dat op die manier achter zijn producten staat geeft een vertrouwd gevoel. Dit wordt nog extra aangevuld door hun overtuiging dat de behoeften van de klanten van het grootste belang zijn. Het hele team van Dynamic Performance is hieraan gewijd. En dat is te zien aan het aantal terugkerende klanten. Laat jij DP Raceparts jouw vertrouwen winnen?  
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 249,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 249,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
1