Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

ECS

ECSECS Electronics zorgt voor een goede verbinding met hun professionele kabelaansluitingen. Al sinds 1988 zijn ze actief in de automobielbranche. Door de jaren heen hebben zij zich gespecialiseerd en zijn marktleider geworden in voertuigspecifieke trekhaak bedradingsets.
Meer dan 8000 verschillende bedrading aansluitsystemen zijn er in hun assortiment te vinden. Daarmee is het assortiment van ECS de grootste van alle leverancier op dit gebied.  
 

ECS Electronics, trekhaakbedrading

 
ECS Electronics maakt gebruik van state-of-the-art productielocaties waar hun producten ontwikkeld worden. Strenge controles zorgen ervoor dat hun producten aan je hoge verwachtingen voldoen.
In de meer dan 30 jaar dat ECS op de markt te vinden is, is hun assortiment flink uitgebreid. Naast hun trekhaakbedrading leveren ze ook gespecialiseerde bedradingsets voor mistlampen, parkeerhulpsystemen, infotainment en andere voertuigelektronica.
 
Het hoofdkantoor van ECS Electronics is te vinden in ons eigen land, in Breda. Vanuit hier worden alle activiteiten gecoördineerd. Ook het onderzoek en de ontwikkeling wordt door het team in Nederland uitgevoerd. ECS is ISO/TS 16949 gecertificeerd en levert aan alle grote automerken en aftermarket leveranciers in Europa. 
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
AKR's keuze
HN-306-BB
€ 79,05(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
€ 146,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
€ 61,00(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 151,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 1 werkdag
1