Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Edelbrock

Edelbrock
Edelbrock produceert meer dan 8000 auto onderdelen voor racers en tuners, gericht op performance. De hoge kwaliteit helpen het vermogen van jouw Honda naar het volgende level. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Edelbrock.
 

Edelbrock Inlaatspruitstuk Performer X

 
Edelbrock inlaatspruitstuk Performer X geeft jouw Honda maximaal koppel en pk winst. De Performer X geeft deze winst tussen de 4500 en 8200 toeren.
Honda motoren staan bekend om hun hoge toeren. En dat is precies waar Edelbrock op inspeelt. Met hun Performer X inlaatspruitstuk hebben ze gebruik gemaakt van een groter volume en 9” runners die piek vermogen leveren op de hoge toeren. Precies waar jij het hebben wilt. De Performer X serie spruitstukken zijn ideaal voor alle Honda motoren en turbo set-ups. Met een speciaal hiervoor ontworpen Edelbrock brandstof rail kit kan het injector systeem zelfs worden uitgebreid tot 8 injectors.
 
Uiteraard zijn in de webshop van AKR Performance ook de juiste Edelbrock inlaatspruitstuk pakkingen te vinden. Combineer het spruitstuk met de Performer X gasklep voor een compleet systeem.
 

Edelbrock Victor X inlaatspruitstuk

 
De Edelbrock Victor X geeft, in tegenstelling tot de Performer X, het maximale vermogen van 7000 tot 10.000 toeren. Ook het Victor X inlaatspruitstuk is geschikt voor diverse Honda motoren en turbo toepassingen.
Extra ontwikkeling aan de Victor X zijn de extra aansluitmogelijkheden voor lachgas of extra brandstofinjectoren.
 
Combineer de Victor X met de Edelbrock 65mm Victor X gasklep voor maximale vermogen winst.
 

Edelbrock brandstofpomp

De Edelbrock brandstofpomp voorziet je Honda van de benodigde brandstof. Door het optimaliseren van het inlaatspruitstuk en gasklep is de toevoer van lucht naar de motor sterk verbeterd. Het brandstofsysteem mag dan niet achterblijven. Om de verhouding optimaal te houden levert Edelbrock de brandstofpomp, injectoren en fuel rails.
 
 
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 25,50(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 25,55(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 24,15(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 29,55(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 332,90(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 142,90(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 135,75(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 152,10(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
1