TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Eurol

EurolEurol is opgezet door een grensverleggende, Nederlandse ondernemer. Al in 1977 startte Johan Pfeiffer met het oliemerk Eurol. De naam verraad meteen de internationale ambitie, ‘Europa’ en ‘olie’. Vandaag is Eurol in meer dan 75 landen verkrijgbaar en wordt goedgekeurd door vooraanstaande voertuigfabrikanten.  
 

Eurol olie

In de jaren 90 is Eurol de enige Nederlandse producent van smeermiddelen met de productie in eigen hand. De motorsport is Johan’s passie en ook daar wordt de kwaliteit van de Eurol olie bewezen. Motor en auto coureurs komen, mede door Eurol smeermiddelen, tot grote prestaties. Ook in de Dakar rally, de zwaarste beproeving die een voertuig kan doorstaan, bewijst Eurol olie zijn kwaliteiten.

De ervaringen uit de races en rally’s worden gebruikt om het product nog verder te verbeteren.
 

Eurol olie verder uitgebreid

Ondertussen is ook Johan’s zoon Martijn leidinggevende in het nog steeds groeiende bedrijf. Het totaal assortiment smeermiddelen bevat ook technische vloeistoffen en producten voor reiniging en onderhoud. Niet alleen de auto branch maakt gebruik van Eurol. Ook de transport sector, tweewieler en motorfiets branche, grondverzet, industrie en scheepvaart weet Eurol te vinden. De flexibele instelling, snelle levering en het ontwikkelen van klantspecifieke producten maakt Eurol een fijn bedrijf om mee te werken.

Waar de ontwikkelingen ook heen gaan, kwaliteit blijft centraal staan binnen het bedrijf. De perfecte smering bieden onder elke omstandigheden, dat is waar Eurol voor staat.
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 11,55(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 6,55(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 9,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 12,90(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 41,65(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 53,05(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 13,35(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 11,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
1