Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

HPT

HPT

HPT AutoSport is al meer dan 20 jaar actief in de automotive industrie. Dit Amerikaanse autosportmerk heeft met hun jarenlange ervaring een aantal handige tools ontwikkeld. En als er een handige tool op de markt is die jouw leven een stukje makkelijker maakt. Dan bieden we deze bij AKR Performance graag aan.

HPT klepveer compressor

Het is CNC gefreesd uit T6061 aluminium, geanodiseerd in een zwarte coating en laser gegraveerd. Dit gereedschap maakt het gemakkelijk om klepafdichtingen, kleppen, veren en houders te vervangen. Je kunt deze tool zelfs gebruiken met de kop op het blok.

Het gereedschap wordt met 2 korte bouten aan de kop bevestigd. Zodra het gereedschap aan de kop is bevestigd, plaatst u een borgdop (wordt geleverd met kit) op de borg/veer(en) die u wilt vervangen, vervolgens draait u een bout vast die op de houder drukt, zodat u de houders gemakkelijk kunt verwijderen. Draai vervolgens eenvoudig de bout los en verwijder de borgkap om de veer(en) te verwijderen. Kan worden gebruikt met de kop op het blok.

HPT onderste distributiekettingbeugel/geleider

Het doel van de onderste distributiekettingbeugel/geleider van HPTautosport is om de distributieketting vast te zetten terwijl de spanning wordt opgeheven tijdens het verwisselen van nokken of ander kopwerk.

De distributiekettinggeleider van HPT zorgt ervoor dat uw motor uit de K-serie nooit de timing van het krukastandwiel zal overslaan in het geval van een storing in de distributiekettingspanner.

  • 6061 aluminiumlegering
  • -CNC precisie gefreesd

HPT Nokkenasvergrendelingsgereedschap

Honda/Acura B16/B18 Cam Gear Lock-distributierieminstallatiegereedschap nu met aangepast gat om de plastic kap te verwijderen. Dit precisiegereedschap maakt het vervangen of instellen van uw nieuwe distributieriem zo eenvoudig als 1,2,3. Het is ontworpen voor Honda/Acura B16a & B18c Varianten. Plaats eenvoudig de Cam Gear Lock Tool in het midden tussen de twee Cam Gears en u kunt uw nieuwe distributieriem probleemloos instellen. Deze tool heeft een klein venster in het midden, zodat je de timingmarkeringen op de Cam Gear kunt controleren, waardoor de installatie 0% niet mislukt. Het is gemaakt van aluminium 6061 TC vliegtuigmateriaal geanodiseerd.

HPT Lasflens inlaatluchttemperatuur

Aluminium flens (CNC-gefreesd). Hiermee kunt u de fabrieks Honda/Acura IAT-sensor (inlaatluchttemperatuur) verplaatsen naar een laadleiding of inlaat.

In de fabrieksconfiguratie is het een bekend feit dat aluminium inlaatspruitstukken doorweekt kunnen raken, waardoor de ECU ten onrechte een hogere luchttemperatuurmeting krijgt. In een standaard motor/ecu-opstelling is dit geen probleem, maar wanneer u een turbocompressor, supercharger of andere aftermarket-bouten toevoegt, kan dit problemen veroorzaken. Ideale plaatsing van de IAT-sensor zou vlak voor het gasklephuis op de inlaatleidingen of laadleidingen zijn.

Sommige OBD2 Honda / Acura's worden ook geleverd met de luchttemperatuursensor in de inlaatleidingen, en in een geforceerde inductieconfiguratie moet u een veilige manier vinden om de IAT op de laadleiding / inlaat te monteren, zodat deze niet uitblaast onder boost.

Een andere toepassing waarmee deze kunnen worden gebruikt, zijn sommige JDM-inlaatspruitstukken die geen flens op het inlaatspruitstuk hebben om de fabrieks-IAT-sensor te monteren. In deze situatie kunt u deze flens toevoegen aan de inlaat.

 

Bekijk hieronder het gehele assortiment.

Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 87,15(45% korting)
€ 47,93(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
AKR's keuze
HPT-K20-VST
€ 118,15(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 109,30(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 36,95(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 105,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 33,10(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
1