TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

JBT

JBTJBT remmen zijn voor diverse Honda’s te vinden in de webshop van AKR Performance. JBT levert gegroefde remschijven en bijbehorende JBT sport remblokken om de set compleet te maken. Beide onderdelen zijn ontworpen als sportieve vervanging voor de standaard remmen en zijn zonder aanpassingen te monteren. Met de remmen van JBT laat je jouw Honda sneller tot stilstand komen.

De JBT gegroefde remschijven zijn geschikt voor sportief straatgebruik en track days. De groeven zorgen voor betere koeling en afvoer van remstof. In tegenstelling tot geboorde remschijven zijn gegroefde remschijven veel minder gevoelig voor scheurvorming bij zeer hoge temperaturen, zoals op het circuit voorkomt.

JBT Big brake remmen set

Met de Big brake remmen set van JBT sta je pas echt snel stil! Als je veel vermogen in je Honda hebt dan heb je ook goede remmen nodig. Het vervangen van remschijven en blokken levert al verbetering op. Maar met een JBT Big brake set weet je zeker dat je al je pk’s in de hand kunt houden.
Een JBT Big brake remmen kit wordt compleet geleverd met remklauwen, remschijven, remblokken en alle benodigde montage materiaal. 
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 59,00(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
€ 59,00(45% korting)
€ 32,45(Incl. 21% BTW)
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
1