TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Magneti Marelli

Magneti MarelliMagneti Marelli levert aan alle toonaangevende autofabrikanten in Europa, Azië en Noord- en Zuid Amerika. Hun missie als wereldwijde automotive systemen en componenten leverancier is het streven naar de perfecte combinatie tussen kwaliteit en een concurrerend aanbod.

Dit Italiaanse bedrijf werd in 1919 opgericht. Sinds die tijd worden door voortdurende innovatie en optimalisaties hun producten steeds verder verfijnt. De oplossingen die Magneti Marelli biedt dragen bij aan de vooruitgang van de mobiliteit zonder de duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit daarbij uit het oog te verliezen.

Magneti Marelli Motorsport

Magneti Marelli ontwikkelt onder andere elektronische en elektromechanische systemen specifiek voor kampioenschappen in de motorsport. Zoals de Formule 1, MotorGP en WRC. De kennis die ze hierin opdoen wordt toegepast in hun complete assortiment.

Magneti Marelli koplampen Honda

Magneti Marelli levert koplampen voor diverse Honda modellen. De koplampen zijn voorzien van een E-keur merk. Zoals hun elektronische achtergrond al doet vermoeden zijn deze Honda koplampen voorzien van een elektrische lichthoogte regeling.
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .