Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Mugen

MugenMugen is het huis-tuning merk van Honda. Het Japanse bedrijf is nauw met Honda verbonden maar geen onderdeel van het automerk. Het bedrijf wordt geleid door de zoon van Soichiro Honda, de oprichter van Honda. Ze nemen een groot deel van de race ontwikkelingen voor hun rekening.
 
Mugen betekent “zonder limit”. Mugen Power staat dus voor eindeloze power, een goede naam voor een motortuner en onderdelen fabrikant.

Mugen Racing

Het bedrijf tuned en racet met Honda’s in de Super GT kampioenschappen en verkoopt aftermarket onderdelen aan Honda tuning liefhebbers. Ze zijn partner geweest in de Formule 3000 kampioenschappen en betrokken bij de Formule One waarvoor ze de Formule Nippon motoren geleverd hebben.

Mugen Quick shifter

De Quick shifter is speciaal gemaakt voor de Europese ‘R’ modellen zoals de Civic Type R. Deze shifter verandert de shift ratio waardoor je sneller kunt schakelen dan standaard mogelijk was. Verkort de schakeltijd met de Mugen Quick shifter.

Mugen Honda onderdelen

Mugen levert diverse performance onderdelen voor Honda. Koppeling systemen, speciale motorolie, oliefilter, radiator dop, fan switch, thermostaat en sport pedalen zijn enkele van de onderdelen die er in het assortiment te vinden zijn.
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 121,50(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 32,05(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
1