Gratis AKR muts
Gratis AKR muts bij besteding vanaf €50,-
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Muteki

MutekiMuteki wielmoeren zijn compact en licht van gewicht. Deze wielmoeren hebben een unieke vorm waardoor ze meteen fungeren als wielsloten, de sleutel wordt uiteraard meegeleverd.

Het compacte design van de Muteki moeren laat ze zelfs in de kleine gaten van de meeste tuner velgen passen. Het gewicht van één wielmoer is maar 36 gram, in tegenstelling tot het gemiddelde van 60 gram van normale wielmoeren. Je bespaart hiermee gewicht, direct op je aandrijflijn.

Muteki; licht gewicht, super sterk

Muteki wielmoeren worden gemaakt van 1008 ‘cold-forged’ steel. Door deze manier van fabriceren kunnen de moeren kleiner en lichter worden gemaakt. Maar ze zijn net zo sterk, of nog sterker, dan de standaard wielmoeren.

De Muteki set bestaat uit 20 moeren inclusief sleutel. Muteki levert deze moeren in diverse kleuren zodat er altijd een passende kleur voor jou Honda te vinden is.

Let op bij het bestellen; rond conische moeren passen op de meeste originele Honda wielen. Aftermarket velgen worden vastgezet met recht conische wielmoeren
€ 79,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
€ 81,15(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
€ 89,75(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen
€ 85,00(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 6-10 werkdagen