TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

PGE

PGEPGE: Precision Gear Engineering levert aandrijving / versnellingsbak onderdelen voor de meeste populaire Honda modellen.
 

PGE LSD, sperdifferentieel

Het PGE LSD differentieel geeft jouw Honda optimale ‘power-to-the-ground’ bij sprints en dragraces. Meer grip op de weg geeft je effectieve controle over je auto, op elk moment. Het PGE LSD wordt gemaakt van zeer hoogwaardig staal en ondergaat diverse behandelingen voor optimale sterkte en een uitgebalanceerd eindresultaat.

PGE LSD sperdifferentiëlen zijn onderhoudsvrij en hebben geen effect op het stuurgedrag. Ze worden geleverd met 50% lock, geschikt voor straat en circuit gebruik en kunnen tot wel 1000 wiel pk aan.

Het PGE LSD ‘plate’ type kan vergrendeld worden op 60%, 80% of 100%. Maximale vermogen voor dit type is 400 wiel pk.

PGE vliegwiel en koppelingset

PGE levert vliegwielen in diverse uitvoeringen. De OEM versie is ter vervanging van het standaard vliegwiel. Wil je een licht metalen vliegwiel dan is er de keus uit de 5,2 kilo en de 3,25 kilo versie. Alle PGE vliegwielen worden geleverd inclusief toplager en starterkrans.

De PGE twin plate koppelingset kan tot wel 600nm koppel aan.

PGE aandrijfassen

PGE levert aandrijfassen voor je Honda. Ze hebben verschillende uitvoeringen in hun assortiment. Zo zijn er de ‘normale’ aandrijfassen, als vervanging voor de standaard assen. Maar ben je flink met Honda tuning bezig en kunnen je standaard assen het vermogen maar net aan dan zijn sterkere assen aan te raden.

Precies daarvoor heeft PGE de stage 1 aandrijfassen ontwikkeld. Deze assen zijn geschikt voor Honda’s tot 450 wiel pk.

PGE eindoverbrenging

Met de PGE eindoverbrenging verbeter je de acceleratie van je Honda. Door dit onderdeel te monteren voeg je 10 tot 15% koppel toe over het gehele toerenbereik ten opzichte van de standaard overbrenging. Daarnaast heb je een hoger toerental tot je beschikking in de 5e versnelling.
De PGE eindoverbrenging wordt gemaakt van geïmporteerd Japans staal en behandeld voor onovertroffen taaiheid.

Wil jij meer grip, meer motorvermogen op de weg overbrengen, op een betrouwbare manier? Dan zijn de onderdelen van Precision Gear Engineering precies wat jij nodig hebt voor je Honda.
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .