Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

PLX

PLXPLX wideband meters worden al sinds 2003 vertrouwd door tuners. Wereldwijd worden ze ingezet om motoren optimaal af te stellen, schoner en efficiënter te laten lopen en natuurlijk meer vermogen te laten produceren.

Montage PLX wideband

Het monteren van de PLX wideband is heel makkelijk. Monteer de lambdasonde in de uitlaat, sluit de kabelboom aan en plaats de meter op de gewenste plaats op het dashboard. Handmatige kalibratie is niet nodig. Zo simpel is het.


PLX, snel en nauwkeurig

Zodra de wideband lambdasonde een verandering opmerkt zal de controller optimaal reageren. Niet te snel zodat er een storing of schommeling zou kunnen ontstaan. Maar ook weer niet zo langzaam dat het signaal vertraagd weergegeven wordt. Alle PLX wideband meters zijn nauwkeurig tot minder dan 0,1 AFR. Elke meter wordt met de hand getest voor deze de fabriek verlaat. Kwaliteit verzekerd.

PLX wideband SM-AFR DM-6

De beststeller in het assortiment is de PLX wideband SM-AFR DM6. Deze meter geeft zeer nauwkeurig de air/fuel waardes aan. Deze plug-and-play wideband is geschikt voor voertuigen met alle soorten brandstof. 
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 289,00(Incl. 21% BTW)
Op aanvraag
Momenteel niet op voorraad
Meer info
1