Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

Pulsar Turbo Systems

Pulsar Turbo Systems

Pulsar Turbo Systems is een professionele fabrikant van turbocompressoren en turbo-onderdelen, het is ontstaan ??uit een werkrelatie met een team van experts met kennis in elke fase van de turbocompressorindustrie.

Kwaliteit is de verantwoordelijkheid van elke medewerker

Elke turbocompressor wordt met integriteit en precisie vervaardigd om onze klanten de betrouwbaarheid te geven om voor die van hen te zorgen! We erkennen dat kwaliteit de verantwoordelijkheid is van elke medewerker en we zorgen ervoor dat producten en diensten de hoogste standaard overtreffen.

Breed assortiment turboladers en onderdelen

Pulsar Turbo Systems biedt een breed scala aan turbochargers en onderdelen die geschikt zijn voor alle verschillende toepassingen, bijv. personenauto's, dieseltrucks, raceauto's, boten, enz. We begrijpen de branche en de noodzaak om downtime te verminderen door snelle doorlooptijden, bij PSR Benelux richten we ons op de behoeften van de klant.

Kwalitatief geproduceerde turbochargers met kogellagers voor een voordelige prijs

Pulsar Turbo Benelux biedt kwalitatief hoogwaardige kogelgelagerde turbocompressoren tegen een voordelige prijs. Pulsar Turbo is hard op weg een speler te worden op de markt voor Performance Turbochargers, wat wereldwijd furore heeft gemaakt in de performance- en tuningbranche. 

Kracht, betrouwbaarheid en een fantastisch uitziende turbo

Kracht, betrouwbaarheid en een fantastisch uitziende turbo, zijn opmerkingen over de Pulsar Turbo-reeks. 2022 lijkt een spannend jaar te worden voor deze nieuwe speler.

Als u op zoek bent naar een Performance Dual Ball Bearing Turbocharger en niet het budget heeft voor een Garrett G-serie of GTX-Serie, dan is onze Pulsar Turbo-serie perfect voor uw behoeften! Omdat Pulsar turbo de hoge prestaties, betrouwbaarheid en ondersteuning garandeert die je van alle andere high-end turbomerken mag verwachten!

Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32