Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

SenSen

SenSenSenSen levert betaalbare suspension onderdelen voor je Honda. Als toonaangevend professioneel producent en exporteur in China, richt SenSen zich sinds 1985 op hoogwaardige technologie. Ze beschikken over geavanceerde apparatuur, een eigen hoge precisie bewerkingscentrum en testcentrum.

SenSen is een leider in technische ontwikkeling van auto onderdelen. Ze investeren voortdurend in nieuwe materialen en ontwerpen om optimale prestaties en een lange levensduur te garanderen.
SenSen wordt dan ook hoog aangeschreven wat betreft hun hoge kwaliteit. Zowel in het binnenland als op de internationale markt.

SenSen schokdemper met veer voor je Honda

In de webshop van AKR Performance zijn complete veerpoten, schokdemper met veer, voor je Honda te vinden. Het merk SenSen levert deze voor een vriendelijke prijs, wat dit product zeer geschikt maakt voor het vervangen van de standaard schokdemper en veer.

Wil je de wegligging verbeteren of je Honda geschikt maken voor het circuit of de drag baan dan raden wij aan te kijken in ons assortiment schroefsets
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .