TurboTreats
Maak het hele jaar kans op gave prijzen met TURBOTREATS! Bekijk hier de prijzen en trekkingsdata
Prefer to shop in your own language?
Klanten geven ons een 4,8 uit 5 opTrustpilot

ST Suspension

ST SuspensionST Suspension is onderdeel van KW, in Amerika. In begin jaren ’80 werd dit bedrijf gestart onder de naam suspension techniques. Zij ontwikkelde allerlei onderstel verbeterende producten. Kwaliteit materialen, moderne technieken en gestroomlijnde processen zorgde voor excellente producten tegen een goede prijs.

Al snel werden ze een bekende naam in de Sport Compact suspension tuning industrie en vele tuners vertrouwde op hun producten.
Suspension techniques werd door de jaren heen afgekort tot ‘ST’ en hieruit is ST Suspension ontstaan.

ST Suspension Stabilisatorstang

De ST Suspension stabilisatorstang geeft het rijden in jouw Honda een compleet nieuwe dimensie. De stabilisatorstang verbind de tegenoverliggende wielen met elkaar. Dit resulteert in een stijver onderstel en veel minder body roll in de bocht.

Het stuurgedrag van je Honda wordt hierdoor veel directer en sportiever. Je krijgt veel meer gevoel met je auto, wat meer vertrouwen geeft en daardoor (nog) sneller bochtenwerk! Je krijgt een betere balans in de auto, verbeterde tractie en handeling, dit alles met behoud van het veercomfort.

De ST stabilisatorstang is gemaakt van hoogwaardig verenstaal en afgewerkt met poedercoating. Deze beschermende laag voorkomt corrosie en zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van de stabilisatorstang
Momenteel hebben wij geen '' onderdelen voor jouw .
€ 348,55(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
€ 348,55(Incl. 21% BTW)
Verzendklaar in 5 tot 6 weken
1